Кращі тепловізійні приціли для військових

17

Про переваги тепловізійних прицілів можна говорити багато: це і оптимальні прилади для розпізнавання об’єктів у темряві, і можливість використання задимленого простору. Ворога, що причаївся, за допомогою пристрою «обчислити» набагато простіше. Приціли дозволяють побачити людину чи тварину навіть через рослинність – і це дуже важливий плюс. Волонтери та військові запитують: як правильно вибирати тепловізійні приціли?

Топ-4 моделей тепловізіоонних прицілів

Пропонуємо рейтинг ТОП-4 моделей теплоприцілів в Україні з перевіреною якістю та надійністю.

Delta TWS 50 XL/LRF

Відмінна дальність за доступну вартість

Модель належать до категорії професійних пристроїв. Країна-виробник – Україна. Як і всі приціли TWS PRO, виріб показує високі результати після встановлення на зброю. Серед переваг даного зразка варто назвати такі:

  1. легка вага (всього 750 г);
  2. універсальність (можна використовувати з будь-якою зброєю);
  3. гідне дозвіл (384х288px);
  4. компактні габарити для швидкого транспортування.
Останні новини:  Центрі сучасної офтальмології: комплексна діагностика та лікування захворювань очей

Тепловізійний приціл TWS 50 XL/LRF здатний довго та якісно працювати в автономному режимі. Крім того, прилад чудово зарекомендував себе за показниками дальності розпізнавання на близьких та далеких відстанях. Ефективність роботи залежить від часу доби, що дуже важливо. Пристрій бездоганно функціонує за будь-якої погоди.

Delta TWS 35 XL/LRF

Сучасні дизайн та ефективність

Delta TWS 35 XL/LRF

Професійне обладнання під усі типи вогнепальної зброї. Добре функціонує у темряві, у туманну та дощову погоду. Рекомендуємо звернути увагу на такі особливості:

  1. ефективність як у близьких, і на далеких дистанціях;
  2. оптимальне збільшення (3x);
  3. зручний для використання дисплей (1024х768 OLED);
  4. здатність працювати в автономному режимі від 5 до 8 годин;
  5. наявність калькулятора траєкторії польоту кулі.
Останні новини:  CBD продукція: Як вибрати та де купити CBD?

Ще один плюс — прийнятна ціна. Вироблено в Україні з використанням тепловізійного модуля розробленого компанією Delta.

Delta TWS 50 PRO LRF

Ідеальний пристрій для військових та мисливців

Delta TWS 50 PRO LRF

Купуючи тепловізійний приціл, більшість людей намагаються вибрати модель, корисну та у мирний час. TWS 50 PRO LRF – безперечно ефективний прилад як для військових, так і для мисливців. Він розпізнає тварину чи людину, що знаходяться на відстані 2300 м. Такий показник характерний далеко не для всіх пристроїв. В автономному режимі працює від 5 до 7 години. Є калькулятор траєкторії польоту кулі. Вага — 750 г.

Delta TWS 50 LRF

Найлегший тепловізійний приціл




Delta TWS 50 LRF

Модель розроблена для мобільності пересування військових. Завдяки компактним габаритам та полегшеній вазі (всього 650 г), виріб легко переміщати. Виявляє об’єкти знищення з відривом 2000 м. Параметри збільшення – 3.6x. Але найголовніше, що прилад коштує набагато дешевше за аналоги, і низька ціна ніяк не відображається в показниках ефективності. Модель оснащена кнопками для регулювання окуляра та зручного використання далекоміра.

Останні новини:  Конструктори Doka - електронні STEM набори для дітей

Як вибирати тепловізійні приціли?

Купуючи тепловізійний приціл, звертайте увагу не лише на технічні характеристики. Важливо придбати оригінал, оскільки дешевші підробки не мають половини властивостей приладів від виробника. Ніколи не платіть, якщо продавець не готовий дати гарантію якості та файл з інструкцією з використання. Модель вибирайте з урахуванням цілей – у каталозі магазину Delta1 представлені тепловізійні приціли для широкого спектра завдань.

Вдалих покупок та мирного неба!