ТМ «Ласунка» продовжує радувати!

7

Чудова новина для всіх поціновувачів солодкого! В асортименті компанії «Ласунка» з’явилася новинка, і не одна, а цілих три – дуже смачне морозиво «Злиток».

Уявіть собі, як лежить ціла стопка злитків – не простих, а їстівних, з морозива. Такого ви ще не куштували. Цілих 585 г дивовижного смаку! Уявіть, як довго ним можна насолоджуватися.

Любителям золота присвячується

Ніжне крем-брюле з карамельним соусом … Блаженство … Це дивовижне поєднання ви знайдете всередині злитка «Gold» в блискучій обгортці кольору золота. Розгорнути її захочеться тільки заради того, щоб побачити ніжний, бежевий колір топленого молока, вдихнути аромат паленого цукру, відчути оксамитовий вершковий присмак.

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

Унікальний зовнішній вигляд в поєднанні з гармонійним відчуттям внутрішнього змісту. Покладіть шматочок до рота і, затамувавши подих, чекайте, скоро ваші рецептори переймуться густою карамеллю.

Для вас, любителі традиційного смаку

Знайте, що «Ласунка» не забула і про тих, хто віддає перевагу класиці. Саме для поціновувачів стилю – злиток «Bronze». Звертає увагу дизайн обгортки – спокійна розкіш кольору бронзи, спеціально для тих, хто не женеться за показовим блиском.

Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?

Перед начинкою з вишневого джему неможливо втриматися. Багатство бордового кольору на тлі білого морозива викликає справжній інтерес. Ви повинні це спробувати!

Елегантна вишуканість платини

Впевнені, що не знайдеться людей, які залишаться байдужими, побачивши десерт в обгортці незвичайного відтінку білого золота. Звичайно, адже це злиток «Platinum». У ньому шоколадне морозиво ідеально доповнює шоколадний соус. Це справжнє щастя для всіх небайдужих до солодкого! Так багато шоколаду в одному злитку ще не було!

Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?

Ну хто ще так цінує всіх шанувальників морозива, як ТМ «Ласунка»? Саме тому компанія пам’ятає, що їсти морозиво можна не тільки влітку, а й взимку. Адже це пора, коли можна принести смачний десерт додому, не боячись, що він розтане по дорозі. І вже тут неспішно насолоджуватися смаком.

Більш докладно про новинку «Злиток» дізнайтеся на https://lasunka.com/. Спробуйте три оригінальні види морозива «Злиток», обирайте той, який вам більше до душі і діліться своїми враженнями на наших сторінках в соціальних мережах.