Трактори McCormick - інновації, надійність, безпека

28

Сучасний аграрний сектор орієнтовано на мінімізацію людської праці. Тому не дивно, що з кожним роком зростає попит на сільськогосподарську техніку, особливо на трактори. Сьогодні на ринку представлений великий вибір моделей різних виробників. Провідні компанії працюють над удосконаленням обладнання, підвищенням потужності, надійності та безпеки машин. Інженери створюють бортові комп’ютери, здатні виконувати багато різних функцій. Особливе місце в лінійці сучасних моделей відомих світових виробників займає трактор McCormick.

Переваги машин італійського бренду

Торгова марка McCormick належить сімейної компанії Argo Tractors, яка входить в промислову групу ARGO Group. Продукція бренду відрізняється високою якістю і надійністю. Інноваційні трактори – це машини, які виконують багато функцій і оснащені хорошою базовою комплектацією. Особливу увагу виробники приділяють створенню комфорту для роботи оператора. Кабіни сучасних моделей представляють собою мобільний офіс, який поєднує всі вимоги до функціональності та ергономіки.



В аграрному секторі трактори McCormick використовують для наступних робіт:

  • перевезення вантажів;
  • обробка та підготовка ґрунту під посів;
  • заготівля кормів;
  • збір врожаю.
Останні новини:  Электрические котлы и их применение: эффективность и устойчивость

Габарити і вага машин від італійського бренду дозволяє використовувати їх для виконання робіт в садах і виноградниках. Трактори McCormick можуть працювати в різних міжряддях. Це ефективна та економічна техніка, за допомогою якої можна механізувати 80-90% робіт в аграрному секторі.



Цікаво. Батько засновника бренду Сайруса МакКорміка Роберт займався технічною творчістю і вважався диваком, тому що саме він придумав «зернозбиральну машину» для роботи на полях, яка своїм незвичним виглядом шокувала оточуючих. До того ж фантастичний агрегат виявився непридатним для польових робіт. Над його удосконаленням Роберт працював 15 років, а потім передав креслення синові. Сайрус вже через рік зробив машину, що увійшла в тридцятку найбільших винаходів ХIХ століття.

Еталон сільськогосподарської техніки

Для аграрних робіт McCormick виробляє різні моделі тракторів. У лінійці представлені наступні серії колісних машин:

  • G-MAX. Універсальна техніка потужністю 120-160 к.с. Моделі оснащені потужним і точним підйомним устаткуванням з вантажопідйомністю до 7000 кг. Трактори цієї серії мають оновлену кабіну з сучасним дизайном і кондиціонером. У базову комплектацію також входять опалення та вентиляція. Трансмісія з кількістю передач 18/18 дозволяє здійснювати різноманітні операції, а 6-циліндровий двигун виробника FPT економічний з великим запасом ресурсу.
  • С-MAX. Прості і сучасні машини невеликих габаритів. Трактори цієї серії широко використовуються на тваринницьких фермах та в овочевих господарствах. Оснащені потужним економічним двигуном Perkins і надійної гідравлікою. Трансмісія забезпечена реверсом, зручним для зміни напряму руху. Вантажопідйомність задньої навіски з додатковими циліндрами до 4350 кг. У базовій комплектації моделей передбачені кондиціонер, омивач, а також очисник заднього скла.
  • ТТХ. У цій серії представлені універсальні, багатофункціональні трактори. Застосовуються для транспортних робіт, перевезення вантажів, обробки ґрунту, збирання врожаю та ін. Відрізняються багатою базовою комплектацією. Оснащені 6-тіціліндровим двигуном FTP IVECO Common Rail Euro II з турбокомпресором і системою рециркуляції вихлопних газів. Коробка передач POWER SHIFT дозволяє використовувати великий спектр швидкостей, переключення трансмісії проводиться виходячи з умов руху. До переваг серії відноситься також оснащення надійним підйомним пристроєм з електронною системою управління. Всі моделі мають великі зручні кабіни з кондиціонерами, опаленням та вентиляцією.
  • V (T3) для виноградників і F-N (Т3) для вузьких садів. Компактні моделі з удосконаленою коробкою передач, новим кермом, капотом з вмонтованими фарами. Оснащені 4-х циліндровим двигуном Perkins. Вантажопідйомність 2600 кг. Невеликі габарити дозволяють ефективно використовувати техніку для широкого спектру робіт в виноградниках і садах. Кабіни відрізняються комфортом, а також хорошим мікрокліматом, який забезпечує кондиціонер.
Останні новини:  Як вибрати і купити ідеальну жіночу сукню: Поради та Кроки

Нові технології, висока якість і надійність, турбота про комфорт оператора є обов’язковими показниками для італійського виробника. Тому трактори McCormick користуються попитом у аграріїв усього світу і займають провідне місце в своєму класі.