Як влаштувати цікавий корпоратив в Карпатах

27

Збиратися час від часу зі своїми колегами – це важлива справа для підтримування гарних відносин всередині колективу та дружньої атмосфери. Зимовий корпоратив на природі відмінно підійде тим, хто шукає незвичайний спосіб провести час: не тільки весело, але й з користю для здоров’я.

Що робити на корпоративі 

Корпоратив – це захід, який організовується компанією для співробітників. Головною метою цієї події є зміцнення командного Духу, підвищення моралі та мотивації співробітників на нові досягнення та розвиток компанії. Якщо ви шукаєте спосіб зробити несподіванку для своїх співробітників, тоді курорт Ізки в Карпатах пропонує вам таку можливість. Для створення веселої атмосфери під час відпочинку, ви можете розглянути безліч варіантів, як залучити увагу колег, наприклад:

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

  1. Організація командних ігор, де кожен зможе проявити себе на підтримку та зміцнення командного Духу. Існує безліч ігор та конкурсів, які можна проводити, а готель Ізкі пропонує свою унікальну програму, де нікому не буде сумно. Подібні ігри та інтерактиви сприяють підвищенню взаєморозуміння та рівня співпраці між колегами.
  2. Проведіть тематичний вечір, де всі зможуть прийти в костюмах або проявити себе так, як цього не дозволяє повсякденний дрес-код в межах робочого режиму.
  3. На природі ви можете влаштувати спільні заняття спортом, наприклад відправитися на довгу пішу прогулянку по Карпатам, насолоджуючись чистим повітрям та красою матінки природи.
  4. Для активних команд є можливість організувати екстремальні розваги, такі як сплав по гірських річках чи велосипедні прогулянки на довгі відстані.
  5. В зимовий сезон актуально буде відправитися на гірськолижний курорт. Зимові розваги – це дуже весело для тих, хто бажає отримати яскраві емоції взимку, коли все навколо сіре та сумне.
  6. Перебуваючи в Карпатах, візьміть за тему вечірки тематичну культуру. Влаштуйте стіл з місцевими смаколиками та надайте можливість своїм колегам та співробітникам познайомитися з культурою навколишнього середовища. Це розширить світобачення людей та надихне на нові звершення, подарує натхнення.
  7. Запросіть на корпоратив відомих особистостей, які можуть виступити в якості спікера. Це може бути приємним бонусом для кожного та сприятиме водночас розвитку компанії. Розгляньте можливість проведення мотиваційного виступу на ту тему, яка на вашу думку буде актуальна для вдосконалення робочого процесу або сподобається тому колу людей, які з вами працюють. Це може бути тема здоров’я, Духовного розвитку тощо.
Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Плануючи корпоративний захід, спирайтеся на уподобання ваших співробітників та спробуйте організувати таке свято, яке буде корисним та веселим для кожного.