Кава Лавацца: відкрийте італійські смаки

34

Кава Лавацца – це італійський бренд, один із найвідоміших та найпоширеніших у світі. Компанія Lavazza була заснована в 1895 році Луїджі Лавацца у Турині, Італія. З того часу Lavazza стала синонімом високоякісної кави та представляє широкий асортимент кавових сумішей для варіння в домашніх умовах або використання у кавових автоматах. Які особливості має кава Лавацца, види та критерії вибору – про це поговоримо у цій статті.

Кава Лавацца мелена: найпопулярніша у кав’ярнях та вдома

Lavazza пропонує різноманітні сорти кави, включаючи арабіку, робусту та різноманітні суміші. Вони чудово пасують для приготування еспресо, кави по-турецьки чи напоїв із додаванням молока. Для створення ідеального продукту відбирають зерна із різних куточків світу та використовують секретні рецепти обсмажування. Компанія вкладає значні зусилля в вибір високоякісних сировинних матеріалів для своїх кавових сумішей. Lavazza активно вивчає та впроваджує інновації в галузі кави, включаючи нові технології обсмажування та упаковки, щоб забезпечити якісний продукт та задовольнити потреби сучасних споживачів.

Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Компанія активно співпрацює з кавовими фермами та громадами виробників у різних частинах світу. Вона приділяє увагу соціальній відповідальності та сталим практикам у виробництві кави. Бренд також активно співпрацює з різними галузями кавової промисловості, включаючи ресторани, кафе та готелі. Відзначимо, що індивідуальний вибір кави може залежати від особистих смакових уподобань, і кожен споживач може знайти свою улюблену суміш серед продукції Lavazza.

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

Яка кава Лавацца найкраща?

Оскільки лінійка бренду досить широка, вам важливо витратити кілька зайвих хвилин та підібрати продукт, який найбільш точно відповідатиме ваших індивідуальним смаковим уподобанням. При замовленні враховуйте наступні характеристики:




  1. сорт – арабіка, робуста, їх купаж у різних співвідношеннях;

  2. ступінь обсмаження;

  3. особливості післясмаку. Він може мати фруктові, ягідні, шоколадні, горіхові, ванільні, пряні ноти;

  4. форма випуску – Лавацца в зернах, мелена;

  5. міцність. Буває Лавацца без кофеїну та з різним рівнем його вмісту;

  6. фасування, тип та вага упаковки.

Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Якщо вам потрібна кава Лавацца опт, звертайтесь в інтернет-магазин MiRo Goffee — https://coffeetea.in.ua/. Тут у найширшому асортименті представлена Лавацца Оро та інші продукти бренду із гарантіями оригінальності та якості продукту. Ціни стануть для вас приємним сюрпризом, а швидка доставка по Україні допоможе зекономити час.