Інсайдер розповів, як Бекхеми реагують на роман 19-річного сина зі старшою на десятиліття співачкою

Сьогодні,   14:00    611

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем була у поганому настрої через новий роман свого молодшого сина, 19-річного Круза з бразильською співачкою Джекі Апостел, яка на 10 років старша за нього.

Про це пише видання Daily Mail.

Зазначається, що Вікі почувається «неспокійно». Хоч романтичне життя Круза було насиченим — за останній рік Джекі третя його дівчина — Бекхеми вважають, що швидка заміна подруг — це одне, а от старша на десятиліття дівчина — інше.

Вікторія та Девід Бекхеми позують для фото

Останні новини:  Г'ю Джекман розбив сім'ю: заміжня акторка, з якою він закрутив роман, розлучається

«Вікторія була у поганому настрої останні кілька тижнів. Це не схоже на неї. Вона не хоче ускладнювати стосунки з Крузом, але вона приголомшена різницею у віці. Його мати тихо сподівається, що цей зв’язок скоро завершиться», — стверджує джерело.

Круз привів дівчину на показ Вікторії Бекхем

Джекі Апостел (у білій сукні) поряд з Крузом, Ромео та Харпер

Бекхеми не збираються впливати на стосунки сина, тому поводяться з Джекі добре і тримають пару у себе на очах. Зокрема, батько Круза, футболіст Девід Бекхем впевнений, що всім потрібно зберігати спокій.

Останні новини:  Христина Горняк показалася у військовій формі та з автоматом на курсах молодого бійця

«Мабуть, на думку Девіда, цей роман стане для Круза чудовим досвідом. Він би не був таким спокійним, якби це була Харпер, але це інша історія — він її захищає. Він вважає, що це мрія кожного хлопчика — бути з чарівною старшою жінкою», — йдеться у статті.

До речі, неспокій Вікі посилився після того, як Круз написав у соцмережі, що кохає Джекі.

Між іншим, про те, що Вікторія не у захваті від нової пасії сина, свідчить й те, що вона не стежить за нею в Instagram. Хоч Вікі і є пристрасною користувачкою цієї соцмережі, вона не вподобала жодного допису Джекі, навіть ті, на яких Апостел відмічала її.




Як відомо, 19-річний Круз брав Джекі із собою на показ нової колекції Вікторії на Паризькому тижні моди. До речі, на захід Апостел прийшла у сукні від її бренду.

Останні новини:  Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем


pravda.com.ua