Дружина Володимира Остапчука розповіла про зміну прізвища перед народженням дитини

Сьогодні,   19:30    212

Дружина популярного українського ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська вразила зізнанням заявою про завершення шлюбу і це незадовго до пологів.

Глядачам рідко вдається спостерігати за тим, як знаменитість змінюється на очах після того, як зустрічає свою справжню другу половинку. Але саме це сталося з Володимиром Остапчуком, який невдовзі після розлучення з Христиною Горняк став наче іншою людиною у парі з молодою обраницею Катериною Полтавською.

Останні новини:  Тімур Мірошниченко зізнався, скільки грошей витрачає на місяць

Вона стала його третьою дружиною, і хоча молоді люди намагалися приховувати статус своїх стосунків, в них це не вийшло.

Ба більше, Катерина вельми швидко почала говорити про своє бажання стати матір’ю, тому її вагітність для публіки не стала сюрпризом. Дану мету вона має от-от реалізувати. У дівчини вже круглий животик, але все ще прізвище — Полтавська.

Останні новини:  MamaRika зізналася у боротьбі з алкоголем

Вагітна дружина Володимира Остапчука заявила про розлучення та зміну прізвища

Полтавська розповіла, як її батьки відреагували на стосунки з Остапчуком

І саме це стало причиною її нещодавнього візиту до РАЦСу. Відповідна публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Катерина пояснила, що вони з Володимиром знову завітали до даної установи не заради розлучення, як можна було би подумати, а заради зміни паспортних даних. На даний крок вона пішла через майбутню дитину.




Раніше Полтавська вирішила залишитися зі своїм дівочим прізвищем, і це вилилося у необхідність виправити дану ситуацію зараз.

Останні новини:  Після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

“Розлучення? Ладно, це пізніше якось. Сьогодні вирішила, що треба змінити прізвище. Не хотіла раніше, бо Остапчуків вже забагато. Але Воів вмовив, щоб з дитиною не одному прізвищі всі були”