Дієтологи назвали головні ознаки неправильних сніданків

Сьогодні,   12:00    269

 

Дієтологи склали список головних ознак, що вказують на те, що сніданок приготований неправильно. Як відзначають фахівці, ранковий прийом їжі дуже важливий, а безтурботне до нього ставлення може привести до падіння рівня працездатності і набору зайвої маси.

В першу чергу, слід взяти за правило готувати сніданок самому, а не харчуватися йогуртами або готовими стравами, купленими в магазині. При цьому дієтологи не рекомендують вранці харчуватися всухом’ятку. Основу сніданку повинні складати повільні вуглеводи. Збалансувати їх допоможуть продукти з високим рівнем вмісту білка. Сніданки не повинні бути дуже маленькими, оскільки в такому випадку дуже швидко з’явиться відчуття голоду і захочеться перекусити чим-небудь смачненьким, типу печива або шоколаду, що не дуже корисно для організму. Порція, за словами дієтологів, повинна бути достатньою, щоб енергії вистачило до наступного прийому їжі.

Останні новини:  Потіють ноги: чому і що робити

Не слід використовувати для приготування сніданків багато масла. Також не рекомендують фахівці запивати їжу солодким чаєм або кавою. Такі напої, особливо якщо їх вживати більше двох разів в день, швидко додадуть організму кілька сотень зайвих калорій, що загрожує набором ваги.


glamour.kyiv.ua