Дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Сьогодні,   17:30    239

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім’ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченко за останні 2 роки стали батьками для двох прийомних дітей. У 2023 році вони усиновили 2-річного хлопчика Марселя, а вже через рік стали батьками для дівчинки Ангеліни, якій нещодавно виповнилося 9 років.

Про всі етапи усиновлення зіркова родина активно ділиться у своєму Інстаграм-блозі та розповідають в інтерв’ю. Так, подружжя не приховують, що в Україні процес усиновлення дуже складний і займає багато часу.

Останні новини:  Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті

Дружина Мірошниченка розповіла, про що мріє всиновлена донька

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Інна Мірошниченко поділилася тим, що її дуже дратує київський суд. Річ у тім, що жінка досі не отримала рішення про усиновлення Ангеліни, хоча дівчинка живе з нею вже 4 місяці. Через відсутність цього рішення, вона досі не може переоформити документи Ангеліни на нове прізвище.

Це я досі не маю рішення про усиновлення Ангеліни і не можу переоформити документи на нове прізвище. Різкий контраст з судом в Житомирі. Там день в день мені видали 7 копій рішень, повний текст. Рівно за 30 днів видали з відміткою про надбання законної сили, аби я могла подати у всі служби і не витрачати час.

В нашому суді у Києві видача лише по четвергах. Суд був 17.09. Тож з 18.10 я маю право отримати рішення з відміткою. Але ні, приходьте в четвер 24.10. Ой, а вам не сказали? Суддя цілих 10 днів писала текст, а тому ще плюс 10 днів до всіх строків. Спробуйте в інший четвер. ну і за всі додаткові копії я заплатила грошей.

, – поділилася Інна.

Останні новини:  Ектор Хіменес-Браво розповів про дитинство з братом і сестрою
 Інна Мірошниченко зізналася, що досі не має рішення про усиновлення 9-річної доньки

Також жінка додала, що не жаліється на працівників суду, але її дуже дратує, що весь процес так організований.





odnaminyta.com