Ектор Хіменес-Браво розповів про дитинство з братом і сестрою

Сьогодні,   21:00    165

Український ресторатор і кулінар Ектор Хіменес-Браво неочікувано пригадав про своїх брата та сестру. Виявилось, у дитинстві в них була цікава сімейна традиція.

Один із найвідоміших кулінарів країни Ектор Хіменес-Браво, крім професійних знімань і ресторанного бізнесу, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість часто ділиться цікавими історія з життя, а нещодавно пригадав своє дитинство.

Ектор Хіменес-Браво про свою сім’ю

Кулінар вирішив приготувати вдома рибну страву. Це стало приводом поцікавитись у підписників, чи ласують вони риб’ячими очима, коли готують рибу. Аудиторія кулінара розділилась, але сам він зізнався – від такого делікатесу ніколи в житті не відмовиться.

Останні новини:  Шестеро дітей P. Diddy нарешті зізналися, що думають про батька-гвалтівника

Український кулінар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво розповів про цікаву сімейну традицію

Ектор Хіменес-Браво зазначив, що очі риби – це справжнісінький делікатес у Латинській Америці та Азії. За словами артиста, він ніколи не розумів, чому в Україні цей компонент страви йде у смітник. Для кулінара така закуска є не тільки смачною, це ще і сімейна традиція.

Знаменитість пригадав, що в дитинстві вони з братом і сестрою постійно сварились, кому дістануться очі з риби, яку готувала тоді їхня мама. У родині Ектора Хіменеса-Браво очі з риби ніколи не викидали, а куштували після приготування страви.

Останні новини:  Алісса Мілано звернулася до українців зі словами підтримки
Український кулінар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво розповів про цікаву сімейну традицію

Ресторатор пояснив, що їсти всю рибу цілою – без винятків – не тільки смачно, але й корисно. В її очах міститься білок, Омега-3 та інші компоненти, що здатні покращувати роботу мозку. Як пояснив Ектор Хіменес-Браво, на смак риб’ячі очі нагадують “умамі”.




Разом із солодким, солоним, гострим і кислим – це п’ятий вид смаків. В Україні та європейських країнах таке визначення використовують рідко, але в Японії і країнах Сходу його можна почути на кожному кроці. Воно означає смак їжі, що містить багато білка.

odnaminyta.com

Останні новини:  Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни