Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна

Сьогодні,   18:30    346

Українська телеведуча Леся Нікітюк багато років мешкає у Києві. Втім, жінка регулярно їздить туди, де пройшло її дитинство – до батьків у Хмельницький.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі телезірка показала, як ходила з мамою і батьком в ліс по гриби. Хмельниччина виявилась дуже багатою на лісові гриби. Зіркова родина зібрала аж 5 відер маленьких опеньків.

Леся Нікітюк показала, як сходила з батьками по гриби в хмельницький ліс
Леся Нікітюк показала, як сходила з батьками по гриби в хмельницький ліс

Набрал грибів і дідових вошей

, – пожартувала Леся.

Такий “улов” це звісно удача, але тепер Лесі і її мамі Кет довелося ще довго ці гриби переробляти. Всі опеньки дуже маленькі, а їх потрібно добре помити та почистити. Телеведуча зізналася, що миючи гриби, вони забили злив у ванній.

Останні новини:  50 Cent пояснив, чому уникав "білих вечірок" P. Diddy
Леся Нікітюк показала, як сходила з батьками по гриби в хмельницький ліс
Леся Нікітюк показала, як сходила з батьками по гриби в хмельницький ліс

Все! Ванна забилась, батьки сваряться

, – поділилася телеведуча у своєму Інстаграм-блозі.

Варто відзначити, що 37-річна Леся Нікітюк має дуже теплі стосунки з батьками. Телеведуча регулярно їздить до них в гості і запрошує їх в гості до себе. Леся навіть зробила татуювання на своїй руці з іменем мами.




Нагадаємо, нещодавно Леся Нікітюк представила публіці свого коханого. Ним виявився молодший на 9 років військовий на ім’я Дмитро. Цікаво, що це перший чоловік за весь час, якого леся офіційно представила, як свого обранця. Раніше жінка ретельно приховувала своє особисте життя.

Останні новини:  Стало відомо, за якої умови Софія Ротару може дати концерт
Лесі Нікітюк зробили пропозицію і подарували обручку
Лесі Нікітюк показала свого обранця

Після того, як нікітюк показала свого хлопця, в Мережі почалися активні обговорення. В коментарях до фото Лесі з коханим багато різних дівчат пишуть, що цей Дмитро бабій і навіть скидають скріни їхніх переписок з ним. Виявляється, нинішній коханий Нікітюк багато часу провів на сайтах знайомств і спілкувався з багатьма жінками. Та сама Леся наразі ніяк не реагує на ці коментарі фоловерів.

odnaminyta.com

Останні новини:  Джіджі Хадід зі склянкою кави і Бредлі Купер з пакетами помічені на прогулянці