Кремль вперше зробив заяву щодо військових КНДР

Вчора,   23:00    217

Кремль вперше зробив заяву щодо військових КНДР

Фото: Getty Images

Дмитро Пєсков не заперечує, що війська КНДР вже у Росії

Дмитро Пєсков нагадав, що у Росії є «суверенне право» розвивати відносини в усіх галузях, а особливо – з Північною Кореєю.

У Москві не заперечують інформацію щодо перекидання військових з Північної Кореї до Росії для подальшої війни в Україні, але називають її «суперечливою». Про це сказав речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу у понеділок, 21 жовтня.

Останні новини:  До Росії переправили вже близько 1500 солдатів з КНДР

«Ми бачимо багато суперечливої інформації, південні корейці заявляють одне, потім Пентагон заявляє, що вони не мають підтвердження таким висловлюванням, тому – багато суперечливої інформації. Напевно, так до неї і треба ставитися» – заявив він.

За словами Пєскова, Росія має «суверенне право» розвивати відносини в усіх галузях, а особливо – з Північною Кореєю, яка є «нашим близьким сусідом, нашим партнером».

Останні новини:  У Москві випав з вікна колишній топ-менеджер ЮКОС

«Це ні в кого не повинно викликати якихось занепокоєнь, тому що ця співпраця не спрямована проти третіх країн. Ми будемо розвивати це співробітництво і далі», – додав речник Кремля.

А голова ГУР Буданов стверджує, що близько 11 тисяч піхотинців КНДР проходять бойову підготовку на сході Росії. Вони будуть відправлені на фронт у листопаді.

Останні новини:  Росія почала бити по Україні новітніми ракетами Х-69 із касетною бойовою частиною


korrespondent.net