Дружина Мірошниченка зізналася, як вирішує конфлікти між чотирма дітьми

Сьогодні,   10:30    587

Ведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна відверто розповіли про адаптацію усиновлених і біологічних дітей та секрети їхнього виховання.

Дружина Мірошниченка зізналася, як вирішує конфлікти між чотирма дітьми
Український ведучий Тімур Мірошниченко поділилися досвідом виховання своїх чотирьох дітей — двох біологічних та двох усиновлених.

Інна розповіла, що у їхній сім’ї немає поділу між дітьми на біологічних і усиновлених. Вона підкреслила, що для дітей це абсолютно нормально, вони сприймають одне одного просто як братів і сестер, попри часом неминучі сварки.

Останні новини:  Олена Мозгова з новою зачіскою і після схуднення з’явилася на публіці

«У них панує любов, вона поважають одне одного, але це не означає, що вони не б’ються. Я втручаюся лише тоді, коли це несе загрозу. Вони мають самі врегульовувати конфлікти. Бо інакше, як ми маємо пускати дітей в соціум. Здебільшого немає потреби втручатися. Дівчата сваряться й потім, коли вони вдвох приходять плакатися, ми можемо розібратися,» — пояснила Інна.

Вона також зазначила, що, попри труднощі й втому, важливо визнавати свої помилки перед дітьми й показувати їм різні емоційні стани, що допомагає їм краще адаптуватися та розуміти свої емоції.

Останні новини:  Спокуслива Кайлі Дженнер вийшла на червону доріжку в екстравагантній сукні з прозорим верхом


korrespondent.net