Швейцарець викрав машину в Румунії, щоб знайти Дракулу і перетворитися на вампіра

Сьогодні,   14:00    540

19-річний юнак планував зустрітися з Владом Цепешем на Геловін.

Громадянин Швейцарії вирушив до Румунії, викрав там машину і вирушив на зустріч із мрією. Напередодні Дня всіх святих, на Геловін, він планував зустрітися з Дракулою, якого він вважає своїм предком, і перетворитися на вампіра. Про це повідомляє Daily Mail.

Швейцарця затримали в Румунії, коли він прагнув на зустріч із Дракулою

За даними місцевих ЗМІ, 19-річний юнак зі Швейцарії вирушив до міста Фегераш у Трансільванії, що розташоване неподалік від лісу Хойя-Бачу, де він планував зустрітися з Дракулою на Геловін.

Останні новини:  Ізраїльський пес-серфінгіст прославився на весь світ

Однак на той час, як підліток дістався до Фегераша, у нього закінчилися гроші, тому вранці 20 жовтня він викрав машину.

Поліція кинулася за ним навздогін, щойно власник автомобіля повідомив про викрадення. Під час переслідування швейцарець врізався у п’ять інших автомобілів і поранив трьох людей.

«Я хотів вирушити в ліс Хойя-Бачу на пошуки мого прапрадіда, графа Дракули, Влада Цепеша. Сподіваюся, він зможе перетворити мене на вампіра. Усе своє життя я мріяв про це і ось я тут», — повідомив швейцарець.

Останні новини:  Британець організував фальшиве весілля, приховуючи шлюб від нової дружини
дракула швейцарець Fullscreen
Затриманий швейцарець
Фото: Скриншот

Під час поїздки він був одягнений як винищувач вампірів і заклятий ворог Дракули Ван Хельсинг, у крислатому капелюсі та довгому пальто. Влад III Дракула, або Влад Цепеш, правив Валахією в XV столітті і прославився тим, що нещадно розправлявся з турками, які нападали на регіон. Популяризував його образ англійський письменник Брем Стокер, написавши культовий роман «Дракула», у якому Влад постає в образі вампіра.

Влад Цепеш Fullscreen
Влад Цепеш
Фото: Wikipedia

Один із постраждалих у ДТП розповів поліції, що швейцарець на викраденій машині мчав шосе і врізався в його автомобіль, відкинувши на узбіччя.




Зрештою фанат Дракули кинув викрадену машину і втік пішки, але був швидко спійманий поліцією.

Останні новини:  У Британії працівниця відсудила у начальника гроші після того, як він тричі з нею не привітався

На кадрах із відеореєстратора зображено переслідування: кілька поліціянтів ідуть пішки, а три поліцейські автомобілі мчать за підозрюваним, який тікає.

Троє осіб, які постраждали внаслідок ДТП, — дві жінки та чоловік — були доставлені в лікарню.

Повідомляється, що початкові тести показали, що він вживав наркотики, і він нібито зізнався в цьому слідчим. А в поліції з’ясувалося, що у візитера не було водійських прав.