Старша дочка Брюса Вілліса показала свій розкішний відпочинок на Фіджі (фото)

Сьогодні,   08:20    643

Румер Вілліс насолоджується відпочинком на острові після розставання з колишнім бойфрендом і батьком її однорічної доньки Луетти.

Старша дочка зірок Голлівуду Брюса Вілліса і Демі Мур, актриса Румер Вілліс , 16 жовтня поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram фотографіями свого розкішного відпочинку на острові Фіджі в Тихому океані.

36-річна Румер продемонструвала свою неймовірну фігуру на знімках в оголеному вигляді, купаючись у білій ванні на відкритому повітрі. Актриса схрестила руки на грудях і мило посміхалася в камеру.

Останні новини:  Елегантний костюм із джерсі: Ріанна показала, як стильно носити класику цієї осені (фото)

Актриса Румер Вілліс

«Більше ніколи не захочу приймати ванну в приміщенні», — підписала знімки Вілліс. Вона насолоджується відпочинком на острові після розставання з колишнім бойфрендом і батьком її однорічної доньки Луетти, Дереком Річардом Томасом.

Румер Вілліс, Дерек Томас Fullscreen

Пара почала зустрічатися з осені 2022 року, у грудні 2022-го Румер оголосила в соціальних мережах про свою вагітність, а у квітні 2023 року у закоханих народилася донька.




Минулого місяця після двох років стосунків їхній роман закінчився. Румер у соціальних мережах повідомила, що тепер вона — мати-одиначка: «Я виховую дитину одна. Я так вдячна Лу. Вона — найкраще, що є в моєму житті».

Останні новини:  Юлія Саніна у міні-плісе посвітила ніжками для спортивного кампейну (фото)

А щодо бабусі Демі Мур, то зірка «Непристойної пропозиції» обожнює свою першу онуку. Її якось запитали її: «Як ти справляєшся з роллю бабусі? Як думаєш, у тебе це добре виходить?», на що зірка «Солдата Джейн» гордо відповіла: «Так».

Після розставання з Дереком Румер, схоже, не довго нудьгувала на самоті. Нещодавно її помітили, коли вона цілувалася з невідомим чоловіком у Лос-Анджелесі.

Останні новини:  Ангел Victoria's Secret Барбара Палвін замилувала ніжним макіяжем в персикових відтінках (фото)