Зірка Гладіатора 2», Пол Мескал, заговорив про одруження і дітей

Сьогодні,   05:00    164
28-річний Пол Мескал, який зараз у всіх на слуху через головну роль у сиквелі “Гладіатора” Рідлі Скотта, вкрай таємничий у питаннях особистого життя, проте журналістам GQ таки вдалося «розговорити» його в новому інтерв’ю. Незважаючи на те, що нещодавно Пола почали підозрювати у романі зі співачкою, Грейсі Абрамс, він не поспішає підтверджувати чутки офіційно. І пояснює бажання зберегти приватність так:
4385_0.jpg (42.65 Kb)
«Я зрозумів, що тепер для мене є певні межі. Думаю, якщо у вас немає цих меж щодо вашого особистого життя, люди надто багато дізнаються про вас, а потім користуються цим».
Також Мескал відповів на спекуляції про те, що «заводить інтрижки на одну ніч, наступного дня водить дівчат гуляти до парку, показуючи птахів чи дерева, а потім тікає у невідомому напрямку».
В іншій частині інтерв’ю, обговорюючи проект режисера Річарда Лінклейтера «Франклін», який знімається вже понад 20 років і де Пол гратиме самого Франкліна, актор заявив про бажання з роками, на відміну від свого персонажа, одружитись і мати сім’ю.
«Так, я хотів би одружитися, завести дітей. Хоча завжди був переконаний, що сімейним життям довго не проживу. Це просто внутрішнє враження. І, можливо, воно пов’язане з тим, що я не можу уявити себе 80-річним».

Останні новини:  Тіна Кароль обтиснула форми прозорим костюмом – жінка, яку хочуть всі

9027_1.jpg (122.23 Kb)


bilshe.com