У стильному костюмі та без макіяжу: зірка Рятувальників Малібу вийшла у світ (фото)

Сьогодні,   09:10    445

Памела Андерсон останнім часом не так часто з’являється на публіці. Нещодавно акторка знялася в документальному фільмі Netflix, а також випустила кілька книг.

Знаменита канадсько-американська акторка і фотомодель Памела Андерсон стала уособленням гламуру, з’явившись у понеділок, 14 жовтня, на одній із вулиць Нью-Йорка, повідомляє Daily Mail.

57-річна зірка вийшла в сет у теплому повністю білому трикотажному костюмі, що складався з подовженого топа, струмливої максіспідниці та жилета без рукавів. Свій елегантний образ зірка “Останньої танцівниці” доповнила туфлями на шпильках сіро-коричневого кольору з червоною підошвою та сонцезахисними окулярами овальної форми в стилі ретро.

Останні новини:  Еліна Світоліна показала святковий торт до дня народження її доньки (фото)

Памела, яка вже кілька років не користується декоративною косметикою, була майже без макіяжу. На губи вона нанесла лише блиск ніжно-рожевого відтінку. Знаменитість зібрала свої світлі локони, зробивши сувору зачіску. Водночас акторка в затишному кашеміровому костюмі мала невимушений і шикарний вигляд.

Відомо, що колишня модель нещодавно випустила кулінарну книгу “Я люблю тебе: рецепти від щирого серця”, де зібрала рецепти своєї родини. Також зірка знялася в документальному фільмі Netflix “Памела. Історія кохання”, номінованого на премію “Еммі”, й опублікувала мемуари “З любов’ю, Памело”, що стали бестселером.

Останні новини:  Супермодель Сінді Кроуфорд продемонструвала елегантний вечірній образ (фото)