7 найстильніших головних уборів цього сезону

Сьогодні,   07:40    597

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний образ був стильним, краще всього звернути на перераховані нижче варіанти.

Пов’язки

Balmain осінь-зима 2024/25
Balmain осінь-зима 2024/25

Перші серед модних головних уборів на осінь-2024 пов’язки. Вони перекочували до нас із гардеробу спортсменів і з того часу не залишають список трендів. Втім, зрозуміло, чому. Цей головний убір чудово підходить на демісезон і при цьому чудово вписується у будь-який образ. Головне, щоб пов’язка залишалася мінімалістичною: тоді вона точно не викликає складнощів зі стайлінгом. При цьому вона може бути як тканинною, так і шкіряною, як на показі Balmain. Особливо ефектно остання виглядатиме в тотал-образі. Наприклад, можна одягнути шкіряну куртку, штани та черевики в тон: відмінне комбо для будь-якого випадку.

Берети

Chanel осінь-зима 2024/25
Chanel осінь-зима 2024/25

Берет також давно став позачасовою класикою і з сезону в сезон з’являється в колекціях дизайнерів. Він добре виглядатиме буквально в будь-якому образі і відразу ж додасть йому нотку французького шику, особливо якщо зробити ставку на модель з твіда. Але якщо такі вам не до смаку, сміливо вибирайте опцію з бавовни, замші, шкіри або навіть деніму. Загалом стильних варіантів маса. Щодо кольору головного убору на осінь-2024, то безпрограшний вибір — чорний, як у Chanel: такий ніколи не вийде з моди.

Останні новини:  Як зберігати банани, щоб вони не почорніли: прості лайфхаки

Капелюхи-таблетки

Altuzarra осінь-зима 2024/25
Altuzarra осінь-зима 2024/25

Якщо ж ви в пошуку більш незвичайних фасонів головних уборів на осінь-2024, радимо придивитися до капелюшок-таблеток. Витягнутий круглий аксесуар повернувся до нас прямо з 60-х, коли його носила Жаклін Кеннеді. Перша леді США любила вписувати пігулку в образи із суворими сукнями-футлярами, витонченими твідовими жакетами та спідницями А-силуету. Всі ці речі актуальні і зараз, тому обов’язково беріть їх на замітку. Ще один стильний образ ми знайшли в колекції Altuzarra. Модний головний убір вони запропонували поєднувати з базовим бежевим тренчем, платтям, що «летить», і светром.

Останні новини:  Як відмити сковорідку, щоб скрипіла від чистоти

Фуражки

Prada осінь-зима 2024/25
Prada осінь-зима 2024/25

Ще один стильний головний убір на осінь-2024 запропонували любителі експериментів Міучча Прада та Раф Сімонс. Зі строгими піджаками та елегантними сукнями вони поєднують «грубий» військовий кашкет. Причому не звичайнуий, а прикрашений пір’ям. Звичайно, це дуже сміливий аксесуар, але при правильному стайлінгу він може виглядати дуже ефектно. Наприклад, кашкет можна носити з сорочкою, брюками карго та масивними черевиками. Вийде трендовий образ у стилі «мілітарі».

Кепки

Tommy Hilfiger осінь-зима 2024/25
Tommy Hilfiger осінь-зима 2024/25

Більш «безпечний» вибір – кепка. Її можна носити буквально завжди та скрізь. Причому, якщо в теплий сезон ми робили ставку на легкі опції з бавовни, то в холодний можна сміливо переодягнутися в вовняні або твідові моделі. Ще, крім базових кепок, радимо звернути увагу на ефектні варіанти яскравого кольору — вони виступлять стильним акцентом у будь-якому образі. Поєднувати цей головний убір можна не тільки з розслабленими джинсами і худі, але і зі строгими брюками, як на показі Tommy Hilfiger.

Останні новини:  Їхня помста страшна: три знаки Зодіаку, які не терплять неповагу

Косинки

Burberry осінь-зима 2024/25
Burberry осінь-зима 2024/25

Якщо ж ви шукаєте більш елегантний аксесуар, зверніть увагу на витончені косинки. Правда, якщо влітку ми воліли вдягнути варіанти з шовку або атласу, то на осінь краще придивитися до бавовняних, вовняних або кашемірових опцій. У таких головних уборах вам не страшний навіть найсильніший вітер. Ще косинку можна доповнити сонячними окулярами. Цей стайлінг-трюк виведе ваші модні образи на новий стилістичний рівень.

Жокейки

Celine осінь-зима 2024/25
Celine осінь-зима 2024/25

Любителям кінного спорту або просто коней точно припадуть до смаку капелюшки-жокейки. Вони щільно облягають голову та мають невеликий козирок. На відміну від справжніх жокеєк, які носять вершники, у них немає ременів, що застібаються під підборіддям. Тому це дуже практичний аксесуар. Головне, зупиниться на моделі з лаконічним дизайном: тоді вона чудово впишеться в будь-який образ. Наприклад, Celine пропонують поєднувати жокейку зі шкіряним жакетом, спідницею міні та зворушливими туфлями Мері-Джейн.