Стали відомі імена потенційних ведучих Оскару

Сьогодні,   09:00    213

Пошуки ведучих «Оскара» продовжуються. З того часу, як Джиммі Кіммел та Джон Малейні зняли свої кандидатури, вперше названо імена тих, хто може провести церемонію.

Почесну роль пропонують Райану Рейнольдсу та Х’ю Джекману, повідомляє видання Deadline, наголошуючи, що інформацію було отримано від дуже авторитетного джерела. Згідно з новим планом, «Дедпул і Росомаха» увійдуть до складу зіркового ансамблю ведучих, що змінюються, кожен з яких робитиме частину шоу і вноситиме свою різноманітність. Однак поки що актори сумніваються, оскільки зайняті просуванням «Дедпула і Росомахи», а також самі чекають на номінації на «Оскар».

Останні новини:  Гайді Клум знялась у дуже відвертій фотосесії з 20-річною донькою

Востаннє формат із кількох ведучих використовували на церемонії у 2022 році. Але тоді глядачі навряд чи оцінили ідею, оскільки всю увагу привернув Вілл Сміт, який вдарив по обличчю Кріса Рока прямо на сцені. Цікаво, чому організатори досі не звернулися із пропозицією до цього зіркового дуету. Впевнені, що у шоу було б забезпечено небувалі рейтинги.

Відомо, що організатори церемонії зверталися до Вілла Феррелла, Емі Полер та Дуейна Джонсона. «Скелі», до речі, провести «Оскар» пропонують чи не щороку, але він відмовляється під різними приводами.

Останні новини:  55-річна Дженіфер Еністон у декольтованому боді продемонструвала результат улюбленого воркауту