Короля Марокко хотіли підпалити коктейлем Молотова: нападника відправили до психлікарні (відео)

Вчора,   21:31    283

За даними місцевих ЗМІ, нападник — 25-річний житель села, у якого раніше не спостерігали ознак психічного розладу.

Прокуратура Апеляційного суду в Рабаті (столиця Марокко) ухвалила рішення помістити людину, яка кинула палаючу пластикову пляшку перед проїздом королівського кортежу, в якому був монарх Мохаммед VI, у психіатричну лікарню «Аль-Разі» в місті Сале. Інцидент стався минулої п’ятниці, повідомляє мароканське видання Hesspress.

Останні новини:  ЗСУ вдарили по полігону, де тренувались окупанти (відео)

Медична експертиза, проведена за розпорядженням судової влади, підтвердила, що підозрюваний страждає на психічний розлад і потребує лікування та спостереження в психіатричній лікарні.

Замах на Короля Марокко

Підозрюваного затримала поліція Рабата минулої п’ятниці одразу після того, як він кинув невелику пластикову пляшку зі шматком тканини і займистою речовиною, що призвело до загоряння, яке було швидко локалізовано.




Згідно з неназваним джерелом видання, підозрюваному 25 років, він родом із комуни Бен-Мансур на околиці міста Кенітра і раніше працював на сільськогосподарських підробітках, перш ніж у нього з’явилися ознаки психічного розладу.

Останні новини:  Луганські прикордонники показали роботу РСЗВ RAK-SA-12 на сході України (відео)

Джерело також спростувало «несумлінні чутки», що супроводжували цей інцидент, особливо неправдиві новини, що стосуються професії підозрюваного і мотивів його дій.