Крістіна Агілера вразила сукнею з кристалів

Сьогодні,   10:30    444

Крістіна Агілера нещодавно поділилася відео у Instagram, на якому вона з’явилася в розкішній сукні, прикрашеній кристалами. Цей наряд, що вирізняється елегантним дизайном, викликав величезну реакцію у шанувальників, проте само відео не містило жодного підпису, що додало ще більше загадковості до її образу​.

Останні дні співачка проводила на концерті в рамках її нового виступу в Лас-Вегасі, що розпочнеться наприкінці 2024 року. Це шоу обіцяє бути особливим і новим для Агілери, адже вона прагне поєднати музику, мистецтво та інтимність у своїх виступах​.

Останні новини:  Тіна Кароль обтиснула форми прозорим костюмом – жінка, яку хочуть всі

«Я з нетерпінням чекаю можливості організувати в Лас-Вегасі нове шоу, яке поєднує музику, витонченість і мистецтво, як я ніколи раніше не виконувала», — поділилася Агілера в заяві. – «Що мені подобається в інтимності Voltaire at The Venetian Resort, так це те, наскільки я можу бути близьким і особистим з аудиторією… справді сучасний поворот у виконанні».

Місце було описано як «спокусливо затишне». Згідно з Billboard, Агілера представить репертуар, що охопить всю її кар’єру. Засновник Voltaire, Майкл Грубер, наразі прагне надати «в Лас-Вегасі досвід суперзіркового артиста», а «дуже талановита» Агілера є частиною цього бачення.

Останні новини:  Анна Трінчер розказала, як її змінив рік після розлучення та яким бачить своє кохання

Наразі Агілера анонсувала концерти лише на 30 і 31 грудня цього року.