Марічка Падалко розповіла, де зараз служить її чоловік Євген Соболєв

Сьогодні,   05:30    640

Євген Соболєв з перших днів повномасштабного вторгнення Росії на територію України став на захист Батьківщини.

Відомо, що у жовтні 2023 року Євген отримав офіцерське звання, а вже у липні 2024 року він отримав нову посаду — заступника командира, яку обіймає до сьогодні. Як уточнила Марічка Падалко Євген працює заступником командира 12-го загону спецпризначення, де відповідає за безпілотники. Вона додала, що раніше чоловік був переважно на запорізькому напрямку.

Останні новини:  Лесі Нікітюк, яка зустрічається з молодшим на 9 років красенем, зробили пропозицію

«Він постійно був там на завданні, то зараз вони працюють кожен раз на абсолютно різних ділянках фронту. Це напевно виклик, бо ти звикаєш до однієї точки і там вже легше працювати, але це великий плюс для мене особисто, бо через те, що рівень задач, які вони виконують, значно ускладнився, ці задачі потребують перебування в Києві. Тому перед кожною операцією, він має зʼявитися. І мені іноді не каже де, я дізнаюся від його побратимів, де, але він певний день має зʼявитися у Києві на плануванні і узгодженні, що означає, що ми бачимось тепер частіше, а не як було до того, раз на чотири місяці, раз на шість місяців. Чи я кудись приїжджала. Тобто в цьому є певний плюс, що ми почали частіше бачитись», — розповіла телеведуча.

Зауважимо, що Марічка Падалко та Євген Соболєв одружені вже близько 20 років. Спільно пара має трьох дітей — Михайла, якому виповнилося 17 років, середню доньку Марія — їй 15 років та наймолодшій Катерині — 13 років.

Останні новини:  Акторка Джессіка Альба показала свою "мамасіту" та поділилася дитячими фотографіями


dailynews.kyiv.ua