Нюд у тренді: Лілі Коллінз і Гайді Клум показали модні образи (фото)

Вчора,   21:40    525

Схоже, цієї осені модні тренди манікюру нарешті дадуть нам відпочити від яскравих кольорів та божевільних дизайнів. Такі зірки, як Лілі Коллінз та Гайді Клум демонструють останнім часом новий писк моди – нюдовий манікюр з ефектом голих нігтів.

Німецька модель, яка зараз готується до своєї знаменитої щорічної вечірки на Гелловін, напередодні костюмованої події насолоджується простими б’юті-рішеннями. Зокрема, Клум цієї осені дотримується естетики, натхненної тихою розкішшю. У манікюрі, як і у фарбуванні волосся вона віддає перевагу нейтральним природним відтінкам – ваніль, чай масала, тощо.

Останні новини:  Подружжя Клуні вигуляли елегантні луки на благодійному івенті (фото)

Новий манікюр Клум продемонструвала у своєму Instagram. Зірка обрала видовжену мигдалеподібну форму нігтів. А покриття зробила відтінку чаю масала – напівпрозоре і без надмірного блиску. Вигляд такий манікюр має мінімалістичний, але при цьому досить шикарний.

Своєю чергою Лілі Коллінз продемонструвала схожий манікюр на прем’єрі другої частини четвертого сезону серіалу «Емілі в Парижі». На вечірці, що відбулася у Римі, основну увагу привернула її стрижка у стилі 1920-х років, але й манікюр зіграв свою роль у образі.

Коллінз прийшла на подію у золотавій сукні Schiaparelli і з великою кількістю золотих прикрас. На пальці однієї руки вона вдягла два перстні, а на іншу – цілий набір золотих браслетів, який закривав весь зап’ясток. Яскравий манікюр міг зробити цей образ вульгарним. Але акторка віддала перевагу «голим нігтям» і зуміла зберегти баланс.

Нюд у тренді: Лілі Коллінз і Гайді Клум показали модні варіанти манікюру

Довжину Коллінз вибрала невелику – нігтьова пластина лиш трошки витупає за кінчик пальця, а форму – заокруглену. Нюдове покриття точно повторювало колір шкіри зірки, а ідеально відполірована поверхня красиво відблискувала на світлі. Такий манікюр буде доречним в абсолютно будь-якій ситуації.




Щоби створити манікюр, натхненний образами Клум та Коллінз, обирайте нюдові та світлі рожеві кольори, якщо вони мають природний і трохи блискучий фініш. Що стосується форми, то обирайте довжину, яка була би вам комфортною, і робіть кінчик нігтя трошки заокругленим. При фарбуванні не наносьте лак у кілька шарів. Одного має бути достатньо, щоб ніготь залишився видимим крізь нього. Якщо ваш лак має не дуже блискучий фініш, додайте топове покриття з блиском.

Останні новини:  Сігурні Вівер з чоловіком відсвяткували 40 річницю весілля (фото)