Танки Abrams обслуговуватимуться біля кордонів Білорусі та Росії

Вчора,   21:00    494

Польща підготувала 25 фахівців з обслуговування “Абрамсів” на нещодавно створеному об’єкті APS-2, що розташований у безпосередній близькості від білоруського кордону і калінінградського анклаву РФ.

Перша група з 25 бійців Війська Польського успішно впоралася з навчанням на згаданому об’єкті в м. Повідзе. Курсанти здобули навички обслуговування танків M1A2 SepV3 Abrams. Ця програма є найважливішим компонентом ініціатив НАТО і США зі зміцнення військової інфраструктури поблизу російського і білоруського кордонів.

Останні новини:  Опитування показало рейтинги Гарріс і Трампа у найважливішому штаті Пенсільванія

Східний фланг НАТО стане міцнішим: танки Abrams обслуговуватимуться "в підчерев'ї" Союзної держави Білорусі та Росії

Найближчим часом розпочнеться навчання наступної партії курсантів.

Місія проєкту – формування достатнього потенціалу Війська Польського для самостійного обслуговування M1A2 SEPV3 Abrams і підтримки танків у високому ступені боєготовності.

Сучасні версії Abrams відіграють важливу роль для Польщі та всього східного блоку НАТО. Створення об’єкта APS-2 в Повідзе – один з етапів широкої стратегії співпраці армії США з союзниками по північно-атлантичному альянсу для забезпечення максимально швидкої реакції на потенційні загрози в регіоні.

Останні новини:  Роковини нападу ХАМАС на Ізраїль: в США прогнозують сплеск насильства

Можливість оперативного розгортання важкої бронетехніки в разі кризи значно скорочує час реагування і підвищує ефективність НАТО в потенційних конфліктах з Росією, де рахунок буде йти на кожну хвилину, зазначають експерти.


wheel-news.com