Volkswagen презентував Passat Pro з трьома екранами

Сьогодні,   16:00    272

Volkswagen презентував Passat Pro з трьома екранами (фото)

Volkswagen презентував Passat Pro з трьома екранами (фото)

На автосалоні в Тяньцзіні було представлено новий Volkswagen Passat Pro 2025 року. Ціни на автомобіль вже оголошені, причому діє знижка, що робить покупку більш вигідною. Завдяки цій знижці, вартість моделі становить від 1,2 до 1,5 млн гривень.

Характеристики автомобіля

Габарити автомобіля залишилися без змін, проте його оснащення, комфорт і технічні характеристики зазнали оновлень. Довжина становить 5005 мм, ширина – 1850 мм, а висота – 1489 мм. Модель доступна в двох версіях з різними дизайнами переднього бампера, що помітно за оформленням решітки радіатора та фар.

Останні новини:  В Україні помітили легендарний Ford Mustang Shelby Eleanor, відомий за фільмом «Викрасти за 60 секунд»

Кольорова палітра включає кілька відтінків, а загальний дизайн автомобіля виглядає сучасно й стильно. Інтер’єр став більш технологічним: центральна консоль виглядає розкішно, встановлена 10,3-дюймова цифрова панель приладів, 15-дюймовий екран мультимедійної системи з роздільною здатністю 2K, а також додатковий 11,6-дюймовий дисплей для пасажира.

Passat Pro оснащений автомобільним чіпом Qualcomm 8155, що забезпечує плавний і зручний інтерфейс завдяки потужному програмному забезпеченню. Під капотом знаходиться 2-літровий турбодвигун EA888 третього покоління, знайомий по попередній версії моделі, який розвиває потужність до 220 кінських сил і крутний момент 350 Нм. Модель працює з 7-ступінчастою АКПП з подвійним зчепленням.

Останні новини:  Експерт розповів, навіщо перекупники приставляють аркуш паперу до вихлопної труби автомобіля


nnews.com.ua