Батальйон К-2 показує нестандартну тактику (ВІДЕО)

Сьогодні,   18:31    445

Батальйон К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи оприлюднив відео роботи операторів дронів по піхоті противника. Бійці застосовують тактику, яка потребує високої майстерності.

«Запустити окупантів в окопи, щоб анігілювати за допомогою дронів, зменшуючи ризики для піхоти — це те, що робив Батальйон К-2 під час безперервних штурмів. В умовах постійних набігів російських піхотних груп, наш батальйон створив кіллзону у власних окопах.

Останні новини:  Вчені створили унікальний дрон із крилами кажана: чим він кращий за інші БПЛА (відео)

Окупанти щосили намагалися там закріпитися, посилаючи якомога більше своїх солдатів на забій. Та оператори БПЛА, зокрема й важких ударних дронів, які працювали у нетипову для них пору доби, зробили свою справу», — розповіли бійці батальйону.

Тактику батальйону К-2 високо оцінив військовий аналітик Ігаль Левін.

«Стандартна тактика батальйону К-2 54-ї механізованої бригади ЗСУ: перетворення власного окопу на вогневий мішок для штурмової групи ворога. Поки піхотинці батальйону ховаються в бліндажі, підрозділи операторів БпЛА підіймають у небо максимальну кількість бортів і скидами знищують російське штурмове відділення.

Останні новини:  У Туреччині випробували на воді лоцманський катер, збудований для України (ВІДЕО)