Мемуари матері трьох дітей Пі Дідді, написані перед смертю, зникли з продажу

Сьогодні,   20:00    226

Діти репера назвали книгу фейком та пригрозили автору судом. Подейкують, ці одкровення коштували Кім Портер життя (у 47 років вона раптово померла від пневмонії), але встигла передати флешку із записами своїм друзям.

У мемуарах Кім називала Дідді «вовком в овечій шкурі» та «жахливим монстром». Він її часто бив, одного разу вона прокинулася вже в лікарні в синцях, зі струсом мозку та переломом руки. А після чергового розставання репер увірвався до будинку Кім з пістолетом і погрожував її вбити, якщо вона когось собі знайде. Уточнив, що стріляти не буде, а вб’є іншим способом, щоби на нього не подумали. Наприклад, підсипе щось у їжу чи напій.

Останні новини:  Селена Гомес розповіла, що її дратує у статусі мільярдерки

Збіг чи ні, але кілька чоловіків, з якими Портер намагалася побудувати стосунки після розриву з Дідді, раптово вмирали від пневмонії. Як і вона сама згодом.

Кажуть, коли Шон Комбс дізнався, що до його іншої колишньої, Кессі, залицяється Kid Cudi, він підклав бомбу в його машину. Артисту пощастило, що під час вибуху його в авто не було.

У книзі Кім неодноразово згадувала про нетрадиційні переваги Дідді в ліжку. Крім того, що репер запрошував до їхньої спальні третіх осіб, включаючи Джеймі Фокса та Мері Джей Блайдж, сам він нібито періодично мав інтрижки з Джей-Зі, Віллом Смітом та багатьма популярними хіп-хоп артистами, у тому числі з його власного лейблу.

Останні новини:  Хайді Клум зізналася, чому так любить ходити топлес

До речі, в інтернеті є безліч інтерв’ю, де репери відкрито говорять про орієнтацію Дідді!