Новий Subaru Forester виходить на ринок Європи

Сьогодні,   10:00    861
Шосте покоління Subaru Forester готується до запуску на європейському континенті.

Subaru Forester є однією з найважливіших моделей японського бренду, яку високо цінують любителі позашляховиків, оскільки це одна з небагатьох на ринку, яка пропонує поведінку, більш типову для позашляховика, накопичивши загалом шість поколінь з моменту появи.  

Позашляховик був запущений у продаж у лютому 1997 року та розійшовся у більше ніж п’яти мільйонах примірників по всьому світу. 

Одна з небагатьох моделей, яка може похвалитися такою віхою, крім того, що вона є третьою за продажем Subaru в Європі. Тепер, наближаючись до 2025 року, його було перероблено та вдосконалено в певних аспектах, що підтверджує його запуск у найближчі місяці.  

Останні новини:  Прототип Hyundai Nexo 2026 року помітили на тестуваннях

Модель 2025 року 

Subaru Forester Touring 2025 року

Новий Forester E-BOXER став сучаснішим завдяки новому дизайну решітки радіатора, ширшій і з глянцевим чорним покриттям у зоні, яка поєднується з фарами. 

Останні не змінили своєї форми, але демонструють внутрішнє оновлення світлових функцій, включаючи більш тонку частину вгорі. Лінії бампера також були перероблені, пропонуючи чистіший і спрощений вигляд. Ззаду Forester також помітно змінюється завдяки великим заднім ліхтарям, об’єднаним декоративною смугою. 




Subaru Forester Touring 2025 року

Subaru запропонує палітру до одинадцяти кольорів кузова, з двома абсолютно новими та 18- та 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками різного дизайну.  

Subaru Forester Touring 2025 року

Всередині новий Forester демонструє більшу продуманість. Незважаючи на те, що він зберіг великий 11,6-дюймовий вертикальний сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, вентиляційні форсунки інші, а також є нова декоративна поверхня з боку пасажира. 

Останні новини:  Дешевше 50 000 євро: електричний мінівен Volkswagen ID.Buzz отримав базову комплектацію

Subaru Forester Touring 2025 року

Subaru не економив на обладнанні, включаючи такі компоненти, як покращений пакет асистента. Система EyeSight стала потужнішою завдяки новій ширококутній камері та новому передньому радару, наприклад, для системи аварійної зупинки, яка є безпрецедентною у Forester. 

Комплектації в Європі отримають: 

  • Контроль спуску 
  • Електропідсилювач керма 
  • Система моніторингу втоми водія 
  • 360-оглядова камера 
  • Асферичні бічні дзеркала 
  • Світлодіодні поворотники 
  • Дев’ять подушок безпеки 
  • Задні двері з електроприводом без використання рук 
  • Бездротове підключення за допомогою Apple CarPlay і Android Auto 
  • Швидкий бездротовий зарядний пристрій 10 Вт у центральному лотку 
  • Порти USB-C і USB-A на передніх і задніх сидіннях 
Останні новини:  Renault 4 E-Tech Electric з’явився на перших фото

Під капотом 

Subaru Forester Sport 2025 року

Новий Forester E-BOXER рухається завдяки силовій системі MHEV, яка оснащена 2,0-літровим чотирициліндровим опозитним двигуном, який видає максимальну потужність 136 к.с. і має додатковий електромотор, який забезпечує прискорення 16,7 к. с. Він поєднується з автоматичною коробкою передач Lineartronic і знаменитим постійним симетричним повним приводом, тепер із функцією під назвою «X-Mode». Це максимізує зчеплення на слизькій поверхні або крутих схилах, як вперед, так і назад. 

Наразі ціни на новий Subaru Forester E-BOXER не оголошені, як й дата запуску, яка має відбутись до кінця року. Наразі підтверджено, що гібрид Forester точно надійде до європейських дилерів у 2025 році. 


motorcar.com.ua