Renault 4 E-Tech Electric з’явився на перших фото

Вчора,   22:00    350
Французький бренд почав презентувати нову модель Renault 4 E-Tech Electric напередодні повноцінного дебюту.

Renault 4 1961 року здійснив революцію на автомобільному ринку і став знаковим автомобілем. Це був перший сімейний автомобіль Renault з переднім розташуванням двигуна, без трансмісійного тунелю, тому його підлога була пласкою. Він став популярним у більш ніж 100 країнах, а компанія Renault випустила понад 8 мільйонів примірників Renault 4. 

Renault 4 E-Tech Electric

Renault 4 E-Tech electric прагне здобути популярність та славу попередника. Тому він відповідає своєму часу: повністю електричний і оснащений сучасними технологіями. Він має довжину 4,14 метра і трохи більший за 3,92-метровий Renault 5. Новинка використовує ту саму платформу AmpR Small, яка забезпечує гарний простір та комфорт. 

Електромобіль Renault 4 E-Tech вироблятиметься у французькому місті Мобеж і надійде до дилерів у 2025 році. 

Останні новини:  Skoda представила кросовер Karoq 2025 модельного року

Перші офіційні зображення 

Renault 4 E-Tech Electric

Renault опублікувала кілька зображень дизайну екстер’єру автомобіля напередодні офіційної презентації, яка відбудеться 14 жовтня під час Паризького автосалону. 

Renault 4 E-Tech Electric




Серед особливостей моделі варто виділити решітку радіатора з підсвічуванням, нові логотипи, задні фари з контуром, фірмові трапецієподібні чверть-вікна, рельєфний пластиковий захист боковин, наліпка на крилах, спойлер та задні двері з низьким порогом. 

Останні новини:  Skoda презентувала найдоступніший електромобіль в сегменті Skoda Elroq EV

Renault 4 E-Tech Electric

Звісно, все з перерахованого може опинитися лише в топових версіях або опціях, проте виробник вже підготував процедуру бронювання нової моделі. 

Бронювання без черги 

Renault 4 E-Tech Electric

Покупці електромобілів Renault 4 E-Tech зможуть скористатися такою ж прискореною процедурою замовлення та доставки, як і покупці електромобілів Renault 5 E-Tech. Власники R4 R Pass можуть замовити свій Renault 4 E-Tech electric в дилерській мережі Renault за 15 днів до початку продажів. Покупці, які зроблять замовлення протягом цього ексклюзивного періоду, отримають пріоритет у виробництві та доставці. 

Останні новини:  Прототип Hyundai Nexo 2026 року помітили на тестуваннях

R4 R Pass буде доступний за 150 євро на сайті www.renault.fr/r4 з 1 жовтня 2024 року у Франції, Німеччині, Італії, Іспанії, Бельгії, Нідерландах та Великій Британії. 

Власники R4 R Pass матимуть низку інших переваг, серед яких мініатюри, що надсилатимуться прямо їм додому, та запрошення на заходи лише для членів клубу. R4 R Pass та додаток wt4 також дають право на отримання ексклюзивних оновлень для електромобілів Renault 4 E-Tech ще до їх офіційного випуску. 


motorcar.com.ua