Оля Полякова змінила колір волосся та показала результат (фото)

Сьогодні,   15:50    1028

Оля Полякова, відома українська співачка, запам’яталась своїм шанувальникам зі світлим кольором волосся. Багато років тому зірка вперше вийшла на українську сцену й відтоді візитівкою Суперблондинки була саме її шикарна шевелюра. Протягом власного творчого шляху співачка не один раз змінювала свій імідж, але все тимчасово – рано чи пізно вона таки поверталась до білявого кольору.

Останні новини:  Джастіна Бібера розкритикували за вибір дивного авто (фото)

Полякова брюнетка

Одного разу знаменитість взяла участь у фотосесії від видання JetSetter. Тоді артистка змінила колір волосся та пояснила – зіркам завжди потрібно бути готовими до постійних змін. Оля Полякова запевняє, що публіці дуже швидко набридає одне й те саме обличчя. Як приклад вона навела популярних американських співачок, які постійно фарбують свою шевелюру.

Останні новини:  Емілі Ратаковскі прилетіла до Парижа на Тиждень моди (фото)

Втім, сама собі Оля Полякова завжди залишалась вірною. Вона ніколи не була проти провести експеримент із зовнішністю, змінити колір волосся чи приміряти цікавий одяг від іменитих дизайнерів. Разом із тим, артистка з часом постійно поверталась до натуральної зовнішності. Шанувальникам зірка подобається в такому вигляді.

До слова, знаменитій артистці багато років поспіль потрібно було доводити всім навколо – колір волосся не впливає на розум чи інтелект. Оля Полякова завжди дотримувалась думки, що тільки особисті пізнання, світогляд та стиль життя впливають на те, якою є людина. Саме тому себе співачка вважає розумною та гідною, бо колір волосся на рівень IQ не впливає.

Останні новини:  Супермодель Адріана Ліма відвідала Тиждень моди в Парижі (фото)