Ієн Сомерхолдер зізнався, чому більше не знімається у кіно

Сьогодні,   08:30    569

Актор Ієн Сомерхолдер не знімався понад п’ять років. У новому інтерв’ю він розповів, чому він пішов із бізнесу.

Про це пише Daily Mail.

Зірка «Щоденників вампіра» розставив пріоритети

45-річний актор і батько двох дітей зі своєю дружиною Ніккі Рід у новому інтерв’ю для People поміркував про 20-річчя «Загублених» і 15-річчя «Щоденників вампіра». Він не знімався з 2019 року, хоча в новому інтерв’ю People розповів, що цілком щасливий поза камерою.

Актор Ієн Сомерхолдер з дружиною Ніккі Рід
Актор Ієн Сомерхолдер з дружиною Ніккі Рід. Фото: Reuters

Сомерхалдер нещодавно співпрацював з компанією NUTRO з виробництва кормів для домашніх тварин у рамках їхньої ініціативи Greater Ground, яка допомагає розвивати здоровий грунт для вирощування кращого корму для домашніх тварин.

Він також був виконавчим продюсером документальних фільмів, таких як Kiss the Ground і Common Ground, і розповів, чому зараз віддає перевагу життю поза камерою.

Останні новини:  Надя Дорофєєва в дуже відвертих образах знялась для глянцю

«19 серпня виповнюється п’ять років, як я працюю поза камерою. Я відійшов від цього, щоб запустити такі фільми, як Kiss the Ground, Common Ground і Ground Swell. Я пам’ятаю, як сиділи зі своїм керівництвом і говорили про це, сказав: «Це єдине, що я знав, що підтримувало мою сім’ю, і я йду» ці партнерства значать для мене набагато більше», — переконаний Ієн.

За його словами, краще це, ніж бути далеко від родини.

Останні новини:  Різ Візерспун вперше після розлучення закрутила новий роман

«Поїхати провести два місяці в якомусь місті, знімаючи телешоу подалі від моєї сім’ї або возячи мою родину туди й назад. Коли ви досягаєте певного рівня, ви думаєте: «Добре, я хочу зосередитися на сім’ї та майбутньому сільського господарства, їжі, енергії та великих справах». Мені не потрібно гнатися за нагородами чи чимось таким, що змусить мене почуватися краще», — зізнається він.




Сомерхолдер повернувся для епізодів у другому, третьому та шостому та останньому сезоні «Загублених», який закінчився в 2010 році.

Останні новини:  Тіна Кароль випустила альбом Лірика

«Зараз я можу співпрацювати з людьми, які запускають такі речі, як ініціатива Greater Ground, де вони буквально тримаються за руки та інвестують у цих фермерів, які насправді створюють їжу, яку їдять наші домашні тварини та ми. Це неймовірно», — каже Сомерхолдер.

«Щоденники вампіра» вийшли в 2009 році, а Сомерхолдер грав Дем’єна Сальваторе протягом восьми сезонів, які завершилися в 2017 році.

«Спочатку це була дуже, дуже молода аудиторія, але ця аудиторія змужніла і ставала все більшою і більшою», — сказав він про серіал.