Брукліна Бекхема розкритикували за розфарбовану собаку його дружини

Сьогодні,   08:00    499

Син Вікторії та Девіда Бекхемів Бруклін отримав чимало критики після того, як похвалився на відео в соцмережах собакою своєї дружини Ніколи Пельтц, який був пофарбований у яскраво-рожевий колір.

Про це повідомляє телеграм-канал Spletnik

29-річна Нікола, акторка і дружина Брукліна, вирішила «розмалювати» своїх домашніх улюбленців, що викликало обурення у багатьох підписників. Коментатори звинуватили пару у жорстокості до тварин та неповазі до їхніх потреб, адже собаки, на їхню думку, не могли дати згоди на таку зміну зовнішнього вигляду.

Останні новини:  Надя Дорофєєва в дуже відвертих образах знялась для глянцю

Попри заяви, що фарби є абсолютно безпечними для тварин, це не переконало аудиторію. Підписники вважають, що таке поводження з домашніми тваринами є неетичним і неприйнятним. Подібні ситуації посилюють негативне ставлення до публічних осіб, які й без того часто зазнають критики у соцмережах за свої дії.

Брукліна Бекхема розкритикували за розфарбовану собаку його дружини

Також варто зазначити, що Бруклін та Нікола є великими любителями собак. Однак їхня любов до тварин не завжди приносить тільки позитивний досвід. Раніше вони зазнали втрат, коли декілька їхніх собак померли при різних обставинах.

Нагадаємо, що раніше Ромео Бекхем зворушливо привітав Вікторію з Днем матері раритетним сімейним фото. На фотографії видно ще зовсім маленьких дітей Вікторії та Девіда.

Останні новини:  Євгенія Яцута з донькою Софійкою, яка стала падчеркою Святослава Вакарчука