Руслана Лижичко зустрілася з переможцем нацвідбору на Дитяче Євробачення 2024

Сьогодні,   19:30    270
Руслана Лижичко обожнює дітей і чудово знаходить з ними спільну мову. І ось зараз відома співачка показала того, хто готовий продовжити справу, яка зробила її популярною!

Руслана Лижичко — знакова постать для українського шоубізнесу. Саме вона 20 років тому стала першою артисткою, яка на Євробаченні здобула перемогу для України. А її пісня “Дикі Танці” навіть сьогодні залишається однією з найкращих за всю історію пісенного конкурсу.

Останні новини:  Меган Фокс розкритикували через новий вихід з мамою Machine Gun Kelly

Тоді, у 2004 році, всі чудово знали саме про класичне Євробачення. А дитячий формат тоді проводився лише вдруге, тому цікавість він викликав не у всіх. Зокрема, перший учасник від України, яким став Назар Слюсарчук, вперше був представлений на конкурсі лише у 2006.

Перший в історії виступ Україні на Дитячому Євробаченні у 2006 році

З того моменту ми щороку, навіть у найскладніші часи для України, відправляли учасника на Дитяче Євробачення. Проходив національний відбір і у 2024. До його фіналу пройшли 6 юних талантів. Представника України в Іспанії визначало журі спільно з глядачами. Для глядацького голосування відповідна функція була доступна в Дії для всіх охочих віком від 14 років.




За результатами переможцем відбору став 12-річний Артем Котенко із Сумської області. Він почав співати уже в 3 роки, а в 5 почав професійно займатися вокалом. Артем багато разів заявляв про себе на різноманітних конкурсах та перемагав на “Чорноморських іграх” у 2021 році. А з тріумфом на відборі до Дитячого Євробачення його привітала сама Руслана.

Останні новини:  Олена Шоптенко похизувалась підтягнутим тілом у ледь помітній білизні
Руслана Лижичко зустрілася з переможцем нацвідбору на Дитяче Євробачення 2024

До слова, пісні для фіналістів написали два автори: Євген Тріплов та Світлана Тарабарова. Артем Котенко та Злата Іванів, які розділили першу сходинку з 11 балами, отримали пісні від Світлани. Пройти далі Артему допомогла перевага по голосах від глядачів — максимальні 6 балів. Злата ж отримала стільки від журі, але глядачі поставили дівчинку на 2 місце.

Останні новини:  Колишній Раміни Есхакзай висловився про її новий роман із військовослужбовцем