Представлений європейський Kia EV3 2025

Сьогодні,   11:31    281


Новий електромобіль Kia EV3 2025 готується до початку продажів, при цьому в Європі він коштує від 36 930 до 48 705 євро залежно від комплектації та ємності батареї.

Модель доступна в трьох комплектаціях Air, Earth і GT-line. Комплектація Air охоплює кілька подушок безпеки, 17-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні фари і денні ходові вогні, автоматичне ввімкнення фар і датчик дощу, дзеркала з електроприводом і підігрівом, цифрову приладову панель, 12,3-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи, підтримку Android Auto і Apple CarPlay, навігацію, USB і Bluetooth, двозонний клімат-контроль, електричні склопідйомники, безключовий доступ, центральний замок, регульоване за висотою водійське сидіння, адаптивний круїз-контроль, датчики паркування, камеру заднього виду і системи допомоги під час руху.

Останні новини:  Штраф отримає кожен другий водій: українцям нагадали про поширене порушення

У Earth додані дзеркала з електроприводом та функцією складання, а також антивідблискове внутрішнє дзеркало. GT-line отримала 19-дюймові легкосплавні диски, передні сидіння з підігрівом, навколишнє підсвічування, камери кругового огляду та систему автоматичного паркування.

Базова версія потужністю 204 к.с. проїжджає до 436 км без підзарядки. У старшій версії запас ходу сягає 605 км. Розгін від 0 до 100 км/год займає близько 7,5 с. Машини надійдуть до дилерських центрів до кінця року.

Останні новини:  Які податки українці сплачують за авто: перелік


portaltele.com.ua