Зголював за життя лише двічі: як Павло Зібров виглядав у молодості без легендарних вусів (фото)

Сьогодні,   10:50    531

Артист не раз стверджував, що саме вуса допомогли йому досягти слави.

Багато українських знаменитостей іноді діляться зі своїми шанувальниками архівними фотографіями, показуючи, як виглядали в молодості. Наприклад, Євген Кошовий відрощував волосся, поки не усвідомив, що лисина є його «фішкою», а Павло Зібров двічі залишався без легендарних вусів.

«Телеграф» вирішив показати, яким 67-річний український співак та композитор був у молодості. Також ми дізналися, за яких обставин він зголював свої вуса, які зараз є його «візитною карткою».

Останні новини:  Ніколь Шерзінгер сходила до бродвейського театру (фото)

Як Павло Зібров виглядав у молодості без вусів

Відомий артист Павло Зібров зізнався, що за все життя він зголював вуса лише двічі. Вони є «родзинкою» образу і допомагали йому здобути визнання і славу.

За словами співака, вперше він залишився без вусів, коли пішов до армії, тоді голили всіх і йому довелося це зробити, хоч він і переживав. Це сталося, коли Зіброву було 23 роки. На своїй сторінці в Instagram у 2020 році він опублікував фотографію, на якій приймає присягу, стоячи у військовій формі без вусів. Тоді він, таким чином, привітав українців із Днем захисника та святом Покрови Пресвятої Богородиці.

Останні новини:  Випромінювала італійський шик: Джессіка Честейн відвідала показ Gucci у квітковій сукні (фото)
Павло Зібров
Як Павло Зібров виглядав без вусів
Павло Зібров
Павло Зібров у молодості

Вдруге Павло Зібров збрив вуса у 35 років, оскільки вирішив змінити імідж. Його дружина Марина тоді поїхала до батьків, а коли він поїхав її зустрічати на вокзал, вона його не впізнала. Кохана почала лаятись і відправляла артиста півтора місяця спати на кухню, доки вуса не повернулися.

Останні новини:  Шарліз Терон показала рідкісне фото своїх дітей (фото)
Павло Зібров