Росіянам платитимуть мільйони рублів за переїзд на окуповані території України, – ЦНС

Сьогодні,   17:34    255

Росія платитиме гроші своїм громадянам, які переїдуть жити на тимчасово окуповані території України. Мова йде про частину Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей і півострів Крим

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Хронікерс.

Зазначається, що відповідний указ, який передбачає такі соцгарантії, видав російський диктатор Володимир Путін. Громадянами РФ обіцяють виплатити від 3 до 5 млн рублів. Проте є нюанс, необхідно привезти в тому числі сім’ю.

Останні новини:  Окупанти підтвердили ракетні удари по українській енергетиці

“Виплати обіцяють насамперед тим “відкомандированим” спеціалістам, котрі привезуть із собою усю свою сім’ю”, – йдеться у повідомленні.

Як пише ЦНС, найбільш затребуваними для окупаційних адміністрацій є працівники, які можуть облаштовувати рубежі або позиції та перевозити вантажі. Крім того, потрібні будівельники для “відновлення” об’єктів інфраструктури в окупованих українських містах, яку знищили російські війська.

Останні новини:  Росія відмовилася брати участь у другому Саміті миру

Центр нацспротиву додав, що на тимчасово окупованих територіях ворог досі не може завершити формування окупаційних адміністрацій, про що ми писали раніше. Наразі окупанти шукають зрадників для роботи в адміністраціях та інших фейкових структурах.


hronikers.com