Американська ексдружина Володимира Кличка боялася виходити на вулицю через свій вигляд

Сьогодні,   11:00    1710

Колишня наречена Володимира Кличка Хейден Пенетьєр час від часу страждає від зайвої ваги. Таке з голлівудською акторкою трапилося після пологів. Тепер усе повторилося через пережитий стрес.

35-річна Хейден Пенетьєр – особа не дуже врівноважена. Щойно у жінки в житті трапляється стрес, як вона втрачає береги. Подібне сталося, коли голлівудська зірка народила Володимиру Кличку Каю-Євдокію.

Тоді Хейден набрала зайву вагу. Та замість того, щоб долучити всі сили й позбутися зайвих кілограмів, вона впала в післяпологову депресію з дуже нехорошими наслідками. Тож позбулася не лише коханого боксера, але й доньки, над якою Кличко оформив повну опіку.

Останні новини:  Христина Горняк заявила, що Володимир Остапчук відмовляється мирно розділити спільний будинок під Києвом

Хейден Пенетьєр з молодшим братом

Ще одна трагедія в житті Пенетьєр знову призвела до нехороших наслідків. Привід насправді був дуже сумним. Рік тому пішов із життя рідний брат знаменитості. Дженсена не стало через кардіомегалію. Це коли серце значно збільшується в розмірах.

Молодшому брату Хейден було всього 28 років, і сестра дуже тяжко переживала це горе в їхній сім’ї. Родича не стало торік у лютому, та лише зараз Пенетьєр знайшла в собі сили поговорити про це з пресою.

Останні новини:  Скільки чоловіків було у Насті Каменських до Потапа
Хейден Пенетьєр з донькою Каєю-Євдокією

Зірка поскаржилася, що похорони відбувалися у доволі приватному місці, але папараці пробралися й туди, наробивши купу жахливих світлин. Хейден не могла це винести, тому у неї стався черговий напад агорафобії.




Страх перед відкритим простором знаменитість раніше вже здолала, а тепер стала страждати на цей невроз із новою силою. Тіло по-своєму відреагувало на отриманий стрес. Колишня Кличка дуже сильно погладшала й зізналася:

“Я просто роздулася. Не відчувала впевненість в тому, щоб одягнутися і вийти з дому”.

На щастя, на її життєвому шляху трапився тренер Марні Алтон. Вони не скільки займалися спортом разом, як робили довгі прогулянки й багато розмовляли. Це й призвело до покращення стану голлівудської акторки.

Останні новини:  Зіркові українські чоловіки, які стали батьками далеко за 40

В інтерв’ю Хейден також згадала і про 9-річну доньку. Відзначила, що бачила її у виставі, і Кая-Євдокія була дуже активною. Напевно, коли виросте, стане режисеркою, вирішила матуся. Донька нагадує їй саму себе не лише зовні, але й за характером.


odnaminyta.com