Моє улюблене печиво дитинства

Сьогодні,   18:00    215

Це пісне печиво на олії робиться дуже просто. А щоб здобрити тісто, додамо в нього зовсім трішки меду. Зробимо цікаву форму виробів й присиплемо цукровою пудрою. Смакота!

Вам знадобиться:

  • 100 г цукру;
  • 100 мл води;
  • 80 г меду;
  • 80 мл олії;
  • 360 г борошна;
  • 1 ч.лож. кориці;
  • 1 ч.лож. соди;
  • 1 дрібка солі.
Печиво з медом без молока та яєць

З указаної кількості інгредієнтів у вас має вийти 24 штук медового печива. Попри те, що готується без яєць та молокопродуктів, випічка виходить смачною. Робиться все дуже просто.

Останні новини:  Салат “Мрія чоловіків”

Змішайте у каструльці з товстим дном цукор і мед. Влийте воду. Поставте на вогонь. Він має бути не дуже сильним. Постійно помішуючи, добийтеся, щоб мед та цукор розчинилися. Але пильнуйте, щоб маса не закипіла.

Печиво з медом без молока та яєць

Зніміть каструлю з плити, перелийте до глибокої мисочки. Відразу ж, поки гаряче, всипте сіль, соду та мелену корицю. Ретельно перемішавши, влийте олію. Додайте половину просіяного борошна. Ще раз усе перемішайте.

Останні новини:  Універсальна зимова заготівля з моркви
Печиво з медом без молока та яєць

Решту борошна докладайте поступово, замішуючи тісто. Воно має вийти м’яким. Розділіть його на 2 частини. Кожну розкачайте в круг та поділіть на 12 однакових шматочків. Накрийте їх харчовою плівкою.

Печиво з медом без молока та яєць

Беріть по одному й скручуйте ковбаску, але таку, щоб вона на кінцях була звужена. Зробіть на цій смужечці надрізи. Вони мають бути не дуже глибокими, щоб не порушити основу. Скрутіть кружальцем і защипніть тонкі краї.




Таким же чином розробіть решту печинин. Викладіть їх на деко, встелене пергаментом. Духовка на цей момент уже має бути розігрітою до 180 градусів. Для того, щоб наше медове печиво підрум’янилося, достатньо буде 10 хвилин. Готову продукцію притрусіть цукровою пудрою.

Останні новини:  Улюблена намазка за 10 хвилин з доступних продуктів


odnaminyta.com