Зіркові українські чоловіки, які стали батьками далеко за 40

Сьогодні,   13:00    781

Більшість жінок намагаються встигнути народити до 35 років, а ось чоловіки можуть ставати татами і в 50+ років. Серед представників шоу-бізнесу багато тих, хто став батьком у зрілому віці.

Деякі чоловіки довго не наважуються ставати батьками, інші ж, маючи вже дорослих дітей, хочуть ще раз відчути щастя батьківства. Хто ж з українських зірок став став татом у зрілому віці?

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук спантеличив фанів накачаним пресом
Вікові батьки: Святослав Вакарчук

Співак Святослав Вакарчук знаходився у шлюбі з Ляльою Фонарьовою 20 років. З цією жінкою артист так і не став батьком. Та у 2021 році стало відомо, що Вакарчук і Фонарьова розлучилися, а у співака вже є інша жінка.

Останні новини:  Ксюша Манекен відгуляла весілля

Євгенія Яцута зробила Вакарчука батьком двічі. Первісток Іван народився, коли співаку було 46 років, а донька Соломія – через рік.

Вікові татусі: Святослав Вакарчук

Вакарчук зізнається, що діти стали для нього сенсом життя і мотивують його бути кращим.

Юрій Горбунов

Вікові татусі: Юрій Горбунов

Ситуація з батьківством у Юрія Горбунова дуже схожа на ту, що була у Вакарчука. Шоумен прожив 20 років з жінкою на ім’я Людмила і виховував її доньку від першого шлюбу. Та ось спільних дітей у них не було. Вже після розлучення з Людмилою Горбунов почав стосунки з Катею Осадчою, яка й подарувала йому двох синів. Так, вперше Горбунов став батьком у віці 47 років, а вдруге – у 51. Юрій мріяв стати батьком, тому зараз обожнює своїх синів і проводить з ним максимум часу.

Останні новини:  Колін Фаррелл вийшов на килимову доріжку із 14-річним сином

Віктор Павлік

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії
Вікові татусі: Віктор Павлік

Український співак Віктор Павлік одружувався чотири рази і від кожної жінки має по дитині. Так, вчетверте Павлік став батьком у 56 років. Його молода дружина Катя Репяхова народила йому синочка Михасика. Катя зізнається, що хоче ще мінімум двох дітей, а ось сам Віктор Павлік боїться брати на себе таку відповідальність у зрілому віці. При цьому Віктор Франкович намагається бути найкращим батьком для свого маленького синочка.





odnaminyta.com

Останні новини:  Джессіка Біл відреагувала на вирок Джастіну Тімберлейку