Сherry готує кросовер Tiggo 7 Sport, схожий на Range Rover

Вчора,   16:22    294
Сherry готує кросовер Tiggo 7 Sport, схожий на Range Rover

Продажі нової моделі стартують у Китаї найближчими тижнями – перші автомобілі вже надійшли в місцеві дилерські центри. Згідно з новою інформацією, Сherry Tiggo 7 Sport запропонують у двох модифікаціях: зі звичайним бензиновим ДВЗ і з гібридною силовою установкою. Що ж до дизайну екстер’єру, який нагадує Range Rover, то проблеми з JLR у Сherry навряд чи виникнуть – у КНР китайський автовиробник має спільне підприємство з британською компанією.

Останні новини:  7 випадків, коли водії "вбивають" двигун, змінюючи моторне мастило

Перші подробиці про новий кросовер з’явилися ще в серпні. Уже тоді Chery у властивій їй манері заплутала всіх з іменуванням новинки: її анонсували як Tiggo 7 Sport, водночас зареєстрований автомобіль був як Explore 06.

Сherry готує кросовер Tiggo 7 Sport, схожий на Range Rover
CarNewsChina, MIIT

Базується Tiggo 7 Sport на платформі T1X, у розробці якої брав участь британський партнер Сheru. У довжину кросовер налічує 4,5 метра, колісна база дорівнює 2,67 метра – за цими параметрами його можна порівняти з Tiggo 7 Pro Max. Залежно від модифікації та комплектації у Tiggo 7 Sport відрізняється декор кузова і розмір колісних дисків (від 17 до 19 дюймів).

Під капотом у бензинової версії – турбомотор 1.6 потужністю 197 кінських сил і 290 Нм крутного моменту. Заявлена автовиробником витрата пального становить менше семи літрів на 100 кілометрів у змішаному циклі.




Гібридна модифікація отримає півторалітровий ДВЗ на 156 кінських сил, інших параметрів поки що не наводять. Відомо лише те, що споживатиме гібрид 1,27 літра палива на 100 кілометрів.

Останні новини:  У мережі показали незвичайну версію Audi Q6 e-tron Sportback


nnews.com.ua