"Справжній Алладін" втілив свою мрію та спустився з гір на килимі-літаку (відео)

Вчора,   16:31    941

Чоловік витратив роки на те, щоб розробити унікальний трюк та здійснити свою мрію.

У Франції 44-річний Фредді Монтіньї стрибнув з гори Круа де Тот висотою 2400 метрів за допомогою «килима-літака». Про це повідомляє The Daily Star.

Видання розповідає, що чоловік з дитинства мріяв «стати справжнім Алладіном». Він витратив роки, на освоєння екстремальних видів спорту: Фредді почав займатися парапланеризмом у 25 років, стрибати з парашутом у 30 років та літати на дельтаплані у 35 років.

Останні новини:  Політ на Нептун: який вигляд матиме місія до найдальшої планети Сонячної системи (відео)

«Усі ці заняття допомогли мені опанувати мистецтво польотів на килимі-літаку», — розповідає він.

За допомогою навичок, отриманих в парапланеризмі, дельтапланеризмі та стрибках з парашутом чоловік зміг розробити унікальний трюк, щоб в результаті здійснити свою мрію. Також це стало можливим завдяки багаторічному досвіду, практиці та надійному парашуту.

Останні новини:  Як прикордонники знищили пункт спостереження окупантів на Запоріжжі (ВІДЕО)

«Парашут — моя головна страхова сітка», — зазначив чоловік, додавши, що в разі чого, він може відкрити парашут та «відпустити килим».

Фредді Монтіньї зауважив, що тепер його мрія стала реальністю. Однак польоти на килимі-літаку не зовсім схожі на легенди.

«Завдяки цьому килиму, що літає, я зрозумів, що, хоча літати можна не з будь-якою швидкістю і в будь-якому напрямку, це все одно приголомшливий спосіб кинути виклик реальності», — розповів він.

Останні новини:  Годували та лікували: російські військовополонені розповіли про утримання в Україні (ВІДЕО)