Експерт назвала кілька способів легко прибрати поганий запах у квартирі

Сьогодні,   09:00    245

Одним із головних питань домогосподарок є розв’язання проблеми з неприємним запахом у домі, але існує кілька простих способів виправити цю ситуацію, пише Express. Експертка з прибирання Шантель Міла Ібботсон назвала кілька порад, які зроблять ваше житло “смачнішим” за допомогою натуральних інгредієнтів.

Перша порада Шантель – це поставити харчову соду в ті місця, де потрібно швидко усунути запахи, наприклад, у холодильник, відро для сміття або посудомийну машину. За її словами, цей варіант дуже бюджетний і він підійде тим, хто не хоче витрачати зайві гроші на спреї та інші засоби, пише ЗМІ.

Останні новини:  Дивні звички за столом, які розкажуть про людину все

Інша порада, в якій використовується сода, – насипати її на лимон і використовувати для очищення і дезодорації будь-яких виробів з нержавіючої сталі, включно з раковиною, йдеться в матеріалі. Шантель розкрила і третій спосіб – просто прокип’ятити на плиті один нарізаний лимон, дві гілочки розмарину, одну чайну ложку гвоздики і трохи ванілі.

Останні новини:  Три способи наточити кухонні ножі без спеціальних приладів

Коли ця суміш охолоне, її можна розлити по пляшках із пульвелізатором, щоб використовувати протягом тривалого часу для різних кімнат. За словами експерта, суміш лимона, розмарину та інших інгредієнтів зберігає запах приблизно місяць у ємності.

Ще одна її порада для усунення неприємних запахів – обов’язково використовувати кошик для білизни, а не залишати брудний одяг валятися на підлозі.

Останні новини:  Простий секрет від експертів залишить ваше волосся чистим надовго

Крім того, Шантель поділилася ще серією порад, які підійдуть для любителів більш майстерних способів позбутися неприємних запахів.