На Нюрбургринзі помітили рідкісний спорткар з України

Вчора,   11:00    781

У Німеччині на знаменитій гоночній трасі Нюрбургринг помітили купе BMW M4 CSL. Цікаво, що цей рідкісний спорткар зареєстрований в Україні. Світлини машини опублікували на сторінці kharkiv_cars в соцмережі Instagram.

Усього компанія BMW випустила лише 1000 таких купе. У нашу країну свого часу привезли декілька спорткарів вартістю 6,5 мільйона гривень кожен.

Останні новини:  Електричний позашляховик Mercedes-Benz G-Class отримав європейські ціни

Автомобіль полегшили на 100 кг за рахунок карбонових капота, кришки багажника та передніх крісел, а також титанового вихлопу. Задні сидіння демонтували.

Фото: kharkiv_cars

Під капотом BMW M4 CSL встановлено 3,0-літрову «турбошістку» потужністю 550 кінських сил і 650 Н∙м крутного моменту. Мотор поєднується із 8-ступінчастою автоматичною трансмісією. До «сотні» авто прискорюється за 3,7 с, а до 200 км/год – за 10,7 с. Максимальна швидкість німецького спорткара становить 307 км/год.

Раніше в Україні помітили рідкісний спортивний кросовер BMW із надпотужним дизельним двигуном. Йдеться про Alpina XD4 — заряджений варіант моделі BMW X4, який розвиває майже 400 «коней».

Останні новини:  Рідкісний автомобіль під назвою “Сонячний вогонь” помічений в столиці



mmr.net.ua