Volkswagen Golf отримав нову базову комплектацію: хетчбек з витратою 5 літрів на 100 км став дешевшим

Вчора,   17:00    389

Хетчбек Volkswagen Golf 2024 став дешевшим. Автомобіль отримав нову початкову комплектацію Match. Тепер німецька модель доступна на ринку у п’яти варіантах виконання. Машина вже дісталася дилерських центрів. Його вартість в новій модифікації складає 23 490 євро. Незважаючи на базовий статус, модель може похвалитися багатим оснащенням.

У даній версії автомобіль «взутий» в 15-дюймові легкосплавні диски і має світлодіодну оптику. Зовнішні дзеркала доповнені електроприводом та обігрівом. Усередині німецької моделі встановлені мультимедіа з сенсорним екраном, клімат-контроль, кероване по висоті крісло водія, центральний замок з дистанційним керуванням і мультируль. До списку систем допомоги входять попередження про ненавмисну ​​зміну смуги, круїз-контроль, допомогу при старті під ухил, датчики контролю тиску в покришках.

Останні новини:  ТОП-5 надійних вживаних авто з найкращим оснащенням

Хетчбек Volkswagen_Golf

Під капотом машини встановлено 1,0-літровий бензиновий двигун TSI із трьома циліндрами. Він генерує 95 л.с. потужності при 175 Н*м крутного моменту. У тандемі з агрегатом працюють 5-ступінчаста механічна коробка і система переднього приводу. За заявою виробника, до «сотні» автомобіль розганяється за 10,8 секунд і максимальна швидкість 187 км/год. У середньому німецька модель витрачає 5,2 літри палива на сто кілометрів дороги.

Останні новини:  «Автогаз» може здорожчати до 40 грн за літр


wheel-news.com