Позов проти BMW: Кросовер X1 демонструє 7-секундну затримку АКПП

16.09.2024   23:00    432

Компанія BMW опинилася в центрі нового колективного позову, в якому йдеться про те, що трансмісія кросовера X1 може бути небезпечною для експлуатації.

Позов подали подружжя з Вірджинії (США), які володіють BMW X1 2023 року з 7-діапазонною роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями DCT. Вони стверджують, що трансмісія іноді потребує до 7 секунд, щоб відреагувати на дії водія.

Останні новини:  На Нюрбургринзі помітили рідкісний спорткар з України

В позові зазначено, що така поведінка трансмісії робить автомобіль непередбачуваним під час руху на низьких швидкостях, виїздів з перехресть, а також може призводити до того, що машина відкочується в напрямку, протилежному руху. Це може створювати небезпеку перекидання кросовера через ривки з вивернутими колесами при певних умовах.

Останні новини:  На продаж виставили занедбану колекцію культових американських машин (відео)

Власники X1 вважають, що проблеми з відкатом можуть бути пов’язані з несправним спрацьовуванням зчеплень, дефектами в компонентах зчеплення або проблемами у програмному забезпеченні, яке об’єднує двигун, трансмісію та систему гальм.

Вони вимагають компенсації витрат на несправні автомобілі, проте загальна сума позову наразі не розголошується.

The post Позов проти BMW: Кросовер X1 демонструє 7-секундну затримку АКПП appeared first on UaMotors — Все про автомобілі.

Останні новини:  Volkswagen пояснив, навіщо позбавив кросовер Taos “робота” DSG


uamotors.com.ua