36-річна Леся Нікітюк закуповується на Привозі замість Сільпо та Новусу

12.09.2024   20:00    1518

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала, який шопінг влаштувала на одеському Привозі. Зірка набрала багато смаколиків і привезла їх до свого будинку.

Леся Нікітюк, відома українська телеведуча, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там зірка розповідає і про будні, і про особливі події зі свого життя. Наприклад, нещодавно ведуча показала, як скупилась на Привозі.

Нікітюк скупилась на Привозі

Знаменитість вирішила влаштувати подорож до сонячного міста Одеси, де відвідала місцевий легендарний ринок. Замість того, аби купити продукти у популярних продуктових мережах, знаменитість віддала перевагу саме базару.

Останні новини:  Нестанжартна модель Грейсі Бон зняла відео під час відпочинку

Українська ведуча Леся Нікітюк показала, який шопінг влаштувала на одеському Привозі

Спершу зірка показала, як виглядають вітрини на рибному ряду на базарі. Там усі морепродукти були викладені в акуратних контейнерах. Риба лежала на льоді, аби довго зберігати свіжість та смак, а креветки поруч так і манили.

Ось і не змогла українська ведуча стриматись та піти з Привозу без смаколиків. Леся Нікітюк показала пакети зі своїми покупками. Знаменитість придбала риби та інших морепродуктів, які продають на легендарному українському ринку.

Останні новини:  Дженніфер Лопес і Бена Аффлека застали за поцілунком
Українська ведуча Леся Нікітюк показала, який шопінг влаштувала на одеському Привозі

Зірка також завітала в гості до відомої продавчині з ринку – до Світлани Базаренко. У соціальних мережах вона називає себе Свєтулічка. Знаменитість із позитивом дивиться на світ і говорить про свою роботу так – ефектна жінка продає ефектну ікру й не тільки.




Леся Нікітюк, така ж сама ефектна та позитивна, не змогла пройти повз близької за духом зірки соцмереж. У неї знаменита ведуча вирішила купити трішки морепродуктів, аби також поласувати ними, але вже вдома. Нікітюк розповіла, що всі покупки з Одеси привезла до себе в оселю.

Останні новини:  Христина Горняк заявила, що Володимир Остапчук відмовляється мирно розділити спільний будинок під Києвом


odnaminyta.com