MELOVIN розповів про проблеми зі здоров'ям після трирічного мовчання

12.09.2024   08:30    590

Наразі знаменитість звернувся до лікарів і проходить лікування, сподіваючись на поліпшення свого стану.

MELOVIN розповів про проблеми зі здоров ям після трирічного мовчання
Український співак MELOVIN вирішив поділитися особистою проблемою, яка вплинула на його стосунки з колегами та оточуючими.

У своєму Instagram виконавець зізнався, що деякі артисти ображаються на нього через те, що він не вітається з ними на публічних заходах. Дехто навіть відкрито називав таку поведінку неприпустимою, що породило чутки про його характер. Однак, як пояснив MELOVIN, причина полягає у його здоров’ї, зокрема в проблемах із зором, які він приховував протягом трьох років.

Останні новини:  Фахівець з мови тіла розповіла, чи сварився Аффлек з Джей Ло під час нещодавньої зустрічі

Співак повідомив, що в нього серйозні проблеми із зором. Кілька років тому йому діагностували відшарування сітківки, проте він не звертав належної уваги на цей стан і не почав лікування. За цей час зір значно погіршився, що й стало причиною його складнощів у спілкуванні.

«Я сліпе, просто сліпе, і я не бачу. Кілька років тому мені діагностували відшарування сітківки. Але я успішно забив на це. Потім зрозумів, що зір почав падати все більше і більше. Тому взявся за цю проблему, пішов до лікарів і вже на шляху до її вирішення», — зізнався артист.


korrespondent.net

Останні новини:  Христина Горняк заявила, що Володимир Остапчук відмовляється мирно розділити спільний будинок під Києвом