Вибір місця для успішного вирощування флоксів

07.09.2024   09:31    250

Для флоксів одним з основних факторів успішного вирощування є вибір правильного місця. Потрібно брати до уваги, що вони люблять вологу та рясний полив. Навіть в тих місцях, де близько розташовані ґрунтові води, флокси можуть мати дефіцит вологи. Потрібно також забезпечити високий рівень родючості ґрунту.

Вибір місця

Флокси є квітами, які не тільки люблять вологу, а ще й сонце. Проте все повинно бути помірним. Вибирайте ділянку з легким затінком, але вона повинна одночасно бути сонячною в найспекотнішу годину доби.

Останні новини:  Груша восени: список обов’язкових справ, які потрібні для розкішного врожаю

Якщо у вас є тільки місце в напівзатінку, нічого страшного. Флокси зможуть адаптуватися. Єдиний момент полягає в тому, що вони будуть пізніше цвісти та й колір квітів бути не таким яскравим. Без достатньої кількості сонця насиченість кольорів флоксів втрачається.

Вибирайте сонячні місця. Тоді флокси будуть рости міцними, яскравими, великими. До речі, при бажанні створити різнокольорову клумби придивіться до сортів: «Красень», «Корал», «Дитинство», «Міс Голанд», «Новинка», «Фіосин». «Брайт Айс», Peppermint Twist, Mary.


elegantwoman.kyiv.ua

Останні новини:  Що покласти в лунку для помідорів під час посадки, щоб вони “росли як на дріжджах”