Найгірші колишні: як розлучаються різні знаки зодіаку

05.09.2024   13:00    1391

Не всі знають, як красиво завершити стосунки – розрив може бути дуже болючим та супроводжуватися бурхливими скандалами. Втім, астрологи запевняють, що багато залежить від знаку зодіаку. Хто найгірші – читайте далі!

Овен

Овен швидше віддасть перевагу самому, ніж бути покинутим, тому, якщо напруженість у відносинах зростає, він стане ініціатором розриву. Уродженці знаку розглядають розлучення як змагання, де не можна програти. Буває й так, що Овен одразу шкодує про своє рішення – тоді він готовий зробити все, щоб довести свою любов та вірність.

Телець

Тельці часто бувають надмірно матеріалістичними і непередбачуваними, але в будь-якому випадку дуже болісно переживають втрату, шкодуючи про час і сили, вкладені у відносини. Вони зазвичай дуже шкодують себе.

Близнюки

Коли Близнюки вже ухвалили рішення про розлучення, вони зроблять усе, щоб покласти відповідальність за такий крок на свого партнера. І в хід підуть різні хитрощі і маніпуляції. Після розставання уродженці знаку не стануть довго сумувати і одразу поринуть у нові знайомства.

Рак

Останні новини:  Діють імпульсивно: названо найбільш спонтанні знаки зодіаку

Раки люблять поговорити зі своїми колишніми партнерами, хоч і встановлюють жорсткі кордони, щоб захистити себе. Вони дуже цінують наявність друзів, які можуть підтримати їх, коли серце розбите.

Лев

Лео один із найгірших колишніх. Він ніколи не візьме на себе відповідальність за те, що у стосунках щось іде не так. Уродженці знаку влаштовуватимуть скандали навіть після розставання, доводитимуть екс-партнеру його неправоту та схильні до прояву агресії.

Діва

Діви вважають за краще уникати конфліктів, тому не сприймають важких розмов. Вони швидше віддадуть перевагу продовжити відносини, ніж сказати, що вони насправді відчувають.

Останні новини:  Названо знаки зодіаку, які завжди досягнуть свого

Терези

Коли Терези ініціюють розрив, вони часто починають із двозначних висловлювань (наприклад, «давай зробимо перерву»). Коли розлучення відбувається з ініціативи партнера, Терези роблять все можливе, щоб закінчити історію на гарній ноті. Вони дуже стурбовані тим, яке враження справляють на оточуючих

Скорпіон




Хоча Скорпіони зовні залишаються спокійними, вони готові на різні підлості. Можуть шпигувати за своїм колишнім партнером, підлаштовувати капості за його спиною та розпускати чутки. Найкращий спосіб для Скорпіона залікувати розбите серце – це дозволити собі повністю впоратися зі своїми темними емоціями.

Стрілець

Після розставання Стрілець не страждатиме або стежитиме за діяльністю колишнього партнера в соціальних мережах. Представники цього знака настільки цінують свою свободу, що здається навіть раді, що все нарешті закінчилося і вони знову можуть шукати пригоди.

Останні новини:  Практичні поради від відомого телеведучого про подорожі з домашніми улюбленцями без хлопіт

Козеріг

Відносини рідко є пріоритетом для Козерогів. Після розлучення вони можуть почати рахувати витрачені гроші, звинувачувати колишніх партнерів у втрачених можливостях і т. д. Все це може бути досить непривабливим з боку, але врешті-решт вони завжди усвідомлюють свої помилки.

Водолій

Розлучення з Водолієм найчастіше відбувається за його ініціативою. Представники цього повітряного знаку волелюбні та креативні, вони завжди самі вирішують, хто буде з ними і як довго триватимуть стосунки. Якщо їхні почуття остигають, вони без жалю збирають речі.

Риби

Риби вважають за краще не розумітися на складних ситуаціях, їх стиль розставання найчастіше розпливчастий і непереконливий. Вони повільно зводять стосунки нанівець, залишаючи по собі більше запитань, ніж відповідей.