Чотири помилки, які часто трапляються при прийомі душу

Сьогодні,   16:12    68


Здається, немає нічого простішого, ніж помитися, але при прийнятті душу багато людей роблять схожі помилки.

Ваша вода невідповідної температури. У вас суха і свербляча шкіра? Виною всьому може бути занадто гарячий душ – його наслідком цілком може стати екзема (особливо, якщо людина не має звички користуватися після миття зволожуючим засобом для тіла).

Останні новини:  Як зберігати квасолю, якщо ви проживаєте в квартирі

Гель для душу надто агресивний. Можливо, вам дуже подобається запах вашого гелю для душу, але нерідко ароматичні миючі засоби містять сильні хімічні інгредієнти, здатні пошкоджувати шкіру. Зокрема, з її поверхні видаляються природні жири, що робить шкіру вразливішою до дії гарячої води та інших агресорів навколишнього середовища.

Останні новини:  Чому нас тягне до м’яса після алкоголю

Ви використовуєте занадто багато гелю чи мила. Єдиними ділянками тіла, які дійсно слід мити з милом, є пахви та пах. Для решти тіла просто води цілком достатньо – навіть після спітнілого тренування.

Ви не чистите бритву. Бритви збирають зі шкіри бактерії, які розмножуються, коли їх залишають у вологій ванній кімнаті. Ось чому завжди потрібно обполіскувати бритву окропом перед голінням – нехтування цим правилом підвищує ризик випадкового запалення та інфекції.

Останні новини:  Нещасливі стосунки беруть свій початок з однієї проблеми — психолог


news24.in.ua